Najbolji igrač Vojvodine u izboru navijača - Veljko Simić!

Autor: Aleksandar Obrenović
ponedeljak 23.05.2022.
16:00
Izvor: Sportske.net

Očekivano, imajući u vidu učinak na terenu.

Starsport
Starsport

Povezane vesti

Fudbaler Vojvodine Veljko Simić izabran je danas za najboljeg igrača tog kluba, u tradicionalnom izboru navijača na sajtu fkvojvodina.com.

Simić je u tek završenoj sezoni bio i najbolji strelac i najbolji asistent Vojvodine, postigavši 12 golova i zabeleživši pet asistencija na 41 utakmici u svim takmičenjima.

"Izbor za najboljeg igrača Vojvodine u minuloj sezoni je nešto što mi definitivno mnogo znači. Uvek je lepo dobiti jedno takvo priznanje, pogotovo kada stiže od navijača, jer onda ima još veću težinu", rekao je Simić za klupski sajt.

"Ovom prilikom, želim svima da im zahvalim i poručim da će Vojvodina sledeće sezone sigurno biti na mnogo boljoj poziciji nego ove, te da će imati razloga za zadovoljstvo", dodao je on.

U izboru za najboljeg igrača, njemu su najbliži pratioci bili sada već bivši kapiten Nemanja Čović, pa zatim Uroš Kabić, dok su ga na listi strelaca pratili Miljan Vukadinović i Nemanja Čović sa po sedam golova i Dejan Zukić sa šest.

Na listi asistenata, Simića prate Milan Lazarević i Mladen Devetak sa po četiri asistencije, zatim Vladan Novevski i Stefan Đorđević sa po tri.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke