Najbolji strelac u istoriji Super lige blizu povratka u Srbiju?

Autor: Ivan Cvetković
sreda 31.05.2023.
15:15
Izvor: Sportske.net, Sportski Žurnal

Posle samo nekoliko meseci u Uzbekistanu...

Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©
Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©

Povezane vesti

Rekorder Super lige Srbije po broju postignutih golova (ravno 100) Milan Bojović najavio je mogućnost da se vrati u elitni rang srpskog fudbala.

Iskusni napadač je posle veoma dobre jeseni u Mladosti iz Lučana prethodnih nekoliko meseci nastupao za Turon iz Uzbekistana, postigao je dva gola uz dve asistencije u devet nastupa, ali uskoro bi mogao da usledi odlazak zbog neisplaćenih plata.

"Već posle nekoliko meseci razmišljao sam o odlasku. Trebalo bi da nađem zajednički jezik sa upravom kluba oko rastanka. Srećom, imam neke ponude, videću šta mi najviše bude odgovaralo. Jedna od opcija je da ostanem ovde, zovu klubovi iz Uzbekistana, ali i Grčke, a postoji i realna mogućnost povratka u srpski fudbal. Dobio sam poziv jednog superligaša, možda bi mi najviše prijalo da se vratim u domaći fudbal", otkrio je Bojović u razgovoru za Sportski žurnal.

Nakon staža u omladinskoj školi Partizana, Bojović je nastupao za brojne superligaške klubove, dok je inostranstvu igrao za timove iz Grčke, Izraela, Kazahstana i Uzbekistana.

Možda je vreme da postavi novi rekord u Super ligi Srbije?

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke