Najgora odbrana u Super ligi kapitulirala još tri puta, Mladost u seriji pobeda

Autor: Darko Mitrović
subota 23.10.2021.
17:07
Izvor: Sportske.net

Posle očajnog starta sezone, Mladost sve bliža sredini tabele.

Srdjan Stevanovic/Starsport.rs
Srdjan Stevanovic/Starsport.rs

Povezane vesti

U utakmici 14. kola Linglong Super lige, Mladost je u Lučanima savladala Kolubaru rezultatom 3:1, što je treća uzastopna pobeda Lučanaca.

Kolubara je povela u 16. minutu meča kada je Bakić savladao golmana Kostića, ali vođstvo Lazarevčana nije dugo potrajalo, pošto je samo osam minuta kasnije izjednačio iskusni napadač domaćih Milan Bojović - 1:1.

Tim rezultatom ušlo se u drugo poluvreme, domaći su preko Jovanovića i Bojovića propuštali šanse, a do gola su konačno stigli u 85. minutu, kada je Bojović postigao i drugi gol, za zasluženi preokret na 2:1. Tumbasević je odlično centrirao sa desne strane, defanzivci Kolubare su se okliznuli u kaznenom prostoru, što Bojović koristi i preciznim udarcem sa sedam-osam metara pogađa mrežu.

Saša Jovanović je imao i treći ''zicer'' u današnjoj utakmici u nadoknadi vremena, kada je golman gostiju uspeo da zaustavi njegov udarac, ali nepun minut kasnije isti igrač opet izbija potpuno sam pred golmanom Kolubare i ovoga puta lob udarcem konačno pogađa mrežu - 3:1.

Mladost sada na tabeli ima 14 bodova i probila se na desetu poziciju, a Kolubari je ovo deveti poraz u 14 mečeva i ostala je na 13 osvojenih bodova na 14. mestu, uz najviše primljenih golova u ligi, čak 33.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke