''Najgori derbi''?! Šta je Ostojića šokiralo u Partizanovoj igri?

Autor: Beta Beta
nedelja 01.03.2020.
21:56
Izvor: Beta

Fudbaler Partizana Bojan Ostojić rekao je da je današnji derbi protiv Crvene zvezde najlošiji koji je on odigrao do sada.

partizan.rs/Miroslav Todorović
partizan.rs/Miroslav Todorović

Povezane vesti


"Odigrao sam oko desetak derbija, ovo je možda najlošiji koji sam odigrao do sada. Rezultatom ne mogu da budem zadovoljan, totalno loša utakmica, jedino što je bilo dobro večeras je navijanje i veliki broj ljudi na stadionu", rekao je Ostojić novinarima posle utakmice.

Fudbaleri Partizana i Crvene zvezde odigrali su danas bez golova u utakmici 24. kola Super lige Srbije.

"Dosta je bilo tuče na terenu, prekida... Jedino čime sam zadovoljan je publika došla da nas podrži, ali nisu imali šta da vide", rekao je Ostojić.

Upitan da li utisak vara da nije bilo dovoljno strasti, želje, Ostojić je rekao:

"Možda smo pazili i jedni i drugi da ne izgubimo derbi, iskreno stvarno ne znam šta bih rekao sada".

Crvena zvezda je prva na tabeli srpskog prvenstva sa 63 boda, 11 više od drugoplasiranog Partizana.

"Propustili smo šansu da zakuvamo prvenstvo, ali kako je bilo prvo poluvreme dobro smo i prošli. Zvezda je imala svoje šanse, mogli smo da primimo dva-tri gola sigurno. Uspeli smo to prvo poluvreme da izdržimo, taj pritisak, u drugom smo imali mi neke šanse... Nisam zadovoljan", rekao je Ostojić.

Upitan da li je u svlačionici bilo razgovora o tome zašto se na kraju meča "čuvao" rezultat, Ostojić je rekao:

"Iskreno, i ja sam bio malo u šoku. Nemaš šta da čuvaš. Zvezda je 11 bodova ispred nas, šta da čuvamo? 11 bodova? Ne znam, ne znam".

Fudbaler Filip Stevanović rekao je da njegova ekipa nije dobro ušla u utakmicu.

"Kao i svaki derbi, čvrsto, sa puno duela, nema tu mnogo igre, pobeđuje onaj ko više želi. Pokušali smo da u drugom poluvremenu nešto promenimo, nismo uspeli da osvojimo tri boda. Nezadovoljni smo, jer smo išli na tri boda", rekao je Stevanović.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

18 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Vlada Mutavi
Tuesday, 03.03.2020
10:07

Očigledno je da smo se svi prevarili u očekivanjima, bez obzira ko za koga navija. Ajd, ok, neka je bilo 0:0, ali da je bar utakmica bila lepa. Ovako ni fudbala, ni golova, ni lepote

avatar
svetski prvaci 1991
Monday, 02.03.2020
14:50

Ostojiću kapa dole.Potpuno je u pravu.Bio ko morao je da pobedi jer takva je situacija.Jedni da odu još tri boda više,drugi da umanje razliku.Što to nisu treba da objasne treneri.Oba trenera su zelembaći i tu je ceo problem.Mi ih samo gledamo,a i tugujemo.

avatar
magister
Monday, 02.03.2020
12:10

Jel' ima Lazar Marković neki komentar? Šta radi taj momak? Da li je moguće da smatra da je zaradio dovoljno i da ga više fudbal ne interesuje, osim rekreativno?

avatar
Tuesday, 03.03.2020
13:54

A toliko ste ocekivali od njega :-( Moguce je.

avatar
Deki.Stankovic.5
Tuesday, 03.03.2020
17:42

Ja sam frapiran tim covekom,a iskren da budem ocekivao sam da ce odigrati losu utakmicu jer i po onom sto sam video ovde sada u Partizanu,njegovo lice,govor tela,covek ne pokazuje nikakvu emociju,i posle se pitaju sto neko nije uspeo preko,pa evo zasto.I suvise je ocigledno da ne radi dovoljno na sebi da ne trenira sa 100 posto,a i da nema samopouzdanja.

avatar
miki2
Monday, 02.03.2020
00:16

Realno Stojkovic je od prvog minuta odugovlacio, nejasno sto ipak je Partizan taj koji je trebao da juri pobedu.

avatar
Sunday, 01.03.2020
22:57

Ostoja, ti si jebeni kralj!

avatar
Čeki
Sunday, 01.03.2020
23:12

Covek je bio realan, za razliku od ovog mog Degeneka koji je umislio da je Vidic licno, a lose je igrao i vise svadjao na terenu nego sto je nesto i radio.

avatar
Monday, 02.03.2020
09:15

Dobar je i Milos samo sto se malo mnogo pali kao da je klinac. Ja sam ovo napisao zbog Bojanovih nastupa u svim Derbijima do sada, ali, i ove sada njegove izjave o izmenama naseg trenera.

avatar
Deki.Stankovic.5
Sunday, 01.03.2020
23:36

Svaka mu cast.Ej ti,gledam sta onaj Kosan laprda pred derbi i mislim se ovaj covek zreo za penziju,kad ono medjutim :D sve sto je rekao,bio u pravu.Ja sam bio ubedjen da ce biti 3 gola barem sve ukupno,ni na kraj pameti na 11 bodova razlike da se odigra derbi 0:0.Iskreno sam vise ocekivao od tvojih...