Najubedljivija Zvezda na najlošijem terenu, prvenac Lazetića!

Autor: Darko Mitrović
subota 16.10.2021.
17:47
Izvor: Sportske.net

Kakvi li će tek uslovi za igru biti kad se približi zima?

Pedja Milosavljevic/STARSPORT
Pedja Milosavljevic/STARSPORT

Povezane vesti

Fudbaleri Crvene zvezde ostvarili su ubedljivu pobedu u 13. kolu Linglong Superlige, svoju najubedljiviju od početka sezone.

Protiv domaće Kolubare u Lazarevcu, Zvezda je slavila sa 7:1, što je aktuelnom šampionu deveta pobeda u 11 odigranih mečeva.

Već u osmom minutu Zvezda je povela golom Dragovića posle centaršuta Rosića sa leve strane, a štoper crveno-belih je volej-udarcem pogodio mrežu. Samo osam minuta kasnije, prednost je duplirao El Fardu Ben posle još jedne asistencije Rodića sa leve strane, a na 3:0 povisio je Mirko Ivanić u 19. minutu posle solo-prodora, preciznim udarcem sa oko 17 metara.

Samo pet minuta kasnije, još jedanm odličan centaršut Rodića sa leve strane i pogodak Milana Pavkova posle loše intervencije golmana Stanivukovića.

Na isteku prvih pola sata igre, Falko je iznudio penal, a Kanga promašio sa bele tačke. Ipak, za ''petardu'' se pobrinuo Ivanić posle akcije Falka i Gajića, a na 6:0 povisio je Pavkov svojim drugim golom u 44. minutu.

U nastavku laganiji ritam, uz nekoliko izmena već na početku drugog poluvremena, a još dva gola viđena su u samoj završnici. Mladenović je smanjio na 6:1 posle kontre u 87. minutu, kada je Milan Borjan bio prilično ljut na svoje saigrače, da bi minut kasnije 17-godišnji Marko Lazetić posle kontre gostiju postigao svoj prvi gol od ulaska u prvi tim Zvezde - 7:1.

Sve golove možete da pogledate OVDE.


Standings provided by SofaScore LiveScore

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke