Nakon pauze još ubitačnija Zvezda?

Autor: Mihajlo Vidojević
utorak 07.11.2017.
12:17
Izvor: Sportske.net, crvenazvezdafk.com

Nakon što je na najbolji mogući način iskoristio još jednu šansu koju mu je ukazao Vladan Milojević vezista Crvene zvezde Luka Adžić istakao je da će ekipa posle pauze zaigrati još bolje.

Beta/Saša Đorđević/Ev
Beta/Saša Đorđević/Ev

Povezane vesti

Ekipa Crvene zvezde kompletirala je još jedan mini ciklus u tekućoj sezoni ubedljivom pobedom nad Radničkim u Nišu. Nova tri boda i četiri postignuta gola svakako znače mnogo na polju samopouzdanja.

"Kada se osvrnemo na sve ono što smo uradili do pauze možemo da budemo prezadovoljni. Znamo da smo dali svoj maksimum na svakom meču, a sada je vreme da se dokažemo i u svojim rerezentacijama", počinje priču za Zvezdin sajt mladi Luka Adžić.

Mladi reprezentativac Srbije ponovo je na pravi način iskoristio priliku koju mu je trener Milojević ukazao. Luka Adžić je upisao odličnu partiju u Nišu iako nije uspeo da se upiše u listu strelaca.

"U Nišu lopta nije htela u gol, ali za mene je bitno da ulazim u šansu što više mogu, a sve ostalo će doći na svoje mesto. Odlično se osećam na terenu i najbitnije je da Zvezda pobeđuje", kazao je Adžić.

Ono što svakog navijača Crvene zvezde može da raduje jesu sloga i optimističan duh koji krase ekipu Vladana Milojevića. Luka Adžić očekuje još bolje rezultate posle pauze.

"Svi smo složni, funcionišemo kao tim i mislim da je to jedan od ključnih razloga što beležimo ovako dobre rezutate. Bitno je da budemo usredsređeni i da nakon ove pauze dokažemo da možemo da budemo još bolji", zaključio je Adžić.

Prvu sledeću utakmicu Crvena zvezda igra protiv Borca u Čačku 15. novembra u okviru osmine finala Kupa Srbije. Tim duelom ujedno će za vicešampiona Srbije započeti žestok ritam koji će trajati sve do 14. decembra i duela sa Partizanom.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

2 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Tuesday, 07.11.2017
18:23

U nastavku prvensta Milojevic da razmisli o mom predlogu da cesce forsira Adzica od Radonjica jer smo u Londonu videli koliko je ogranicen fudbaler.

avatar
Vidicnemanja
Wednesday, 08.11.2017
14:32

Radonjic je polufudbaler jer nema zavrsnicu i sve uradi do pola.Ali neko je naredio da se forsira,da se prica da je najveci talenat,zato je pozvan u a reprezentaciju i verovatno ce ici na sp.Zbog toga je delom i Muslin najuren.Strasno!