Napadač se oglasio, pregovori postoje: "Ko ne bi voleo da igra u Zvezdi!"

Autor: Aleksandar Obrenović
četvrtak 03.06.2021.
14:00
Izvor: Sportske.net

Da li će baš on stići u Zvezdu?

Marko Djokovic/Starsportphoto©
Marko Djokovic/Starsportphoto©

Povezane vesti

Konkurs za napadača Crvene zvezde i dalje traje, pregovara se sa nekoliko fudbalera, a dvojica koji su definitivno u pregovorima jesu Aleksandar Pešić i Aleksandar Prijović. 

Po poslednjim navodima, Pešić je nešto bliži napadu Crvene zvezde od Prijovića koji ima prevelike zahteve, čak 800 hiljada po sezoni, što je preko limita Crvene zvezde. 

"Ne znam još precizno šta će se dogoditi, pregovori još traju. Obostrana želja za saradnjom postoji. Ko ne bi voleo da igra u Zvezdi. Ipak, videćemo hoćemo li se dogovoriti", rekao je Aleksandar Pešić za "Informer"

Izvor "Informera" iz Crvene zvezde ističe da postoji mogućnost da ga gledamo ponovo u crveno-belom. 

"Pešić još nekoliko godina može da igra na vrhunskom nivou. Posle Zvezde bio je u inostranstvu i zaradio je mnogo novca u Itihadu, Seulu i Makabiju. Voli Zvezdu, ali ne bi imao ništa protiv da ode sa porodicom još godinu-dve negde u inostranstvo. Može da pronađe klub u kojem bi bio pod manjim pritiskom, a da zaradi isti ili veći novac. Njemu je iz kluba rečeno da donese odluku brzo kako bi uprava znala da li da se okreće drugim rešenjima ili ne", rekao je izvor Crvene zvezde. 

Ono što je sigurno u ovom trenutku jeste da Dijego Falćineli neće ostati fudbaler Crvene zvezde u novoj sezoni jer nije zadovoljio u drugom delu minulog prvenstva. 

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke