Napadači na Kljajića u bekstvu, policija traga za njima

Autor: Darko Mitrović
četvrtak 23.03.2023.
15:09
Izvor: Beta

Čeka se epilog...

2022 Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©
2022 Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©

Povezane vesti

Novopazarska policija identifikovala je sve osobe koje su vređale i napale golmana Novog Pazara Filipa Kljajića i u toku je potraga za njima, objavio je danas radio Sto plus.

U novopazarskoj policiji nezvanično je tom radiju rečeno da je Kljajić napad, koji se desio u jednom ugostiteljskom objektu oko 13 časova, prijavio u sredu popodne, nakon čega je policija krenula u rasvetljavanje tog događaja.

"U incidentu je učestvovalo pet osoba, ali nisu svi fizički napali oštećenog, već samo dvojica. Svi učesnici događaja su identifikovani, napadači su u bekstvu i za njima se traga", rekao je izvor u novopazarskoj policiji.

Golman i kapiten fudbalera Novog Pazara Filip Kljajić napustio je ovaj grad nakon što ga je grupa navijača tog superligaša napala i polila vodom u restoranu.

Posle napada na čuvara mreže šestoplasiranog tima Super lige oglasio se i počasni predsednik Novog Pazara Rasim Ljajić, koji je saopštio da se potpuno povlači iz kluba, uputivši izvinjenje Kljajiću i njegovoj porodici.

Usledilo je povlačenje i tek imenovanog trenera Feđe Dudića, koji je odluku o nepreuzimanju Novog Pazara doneo pre zakazane promocije.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke