Napredak bez Zvezdinog golmana na "Marakani", dolaze da se "izmere"

Autor: Nemanja Janošev
četvrtak 05.08.2021.
16:57
Izvor: Sportske.net

Kruševljani bez pritiska stižu u Beograd.

FK Napredak
FK Napredak

Povezane vesti

Trener fudbalera Napretka Milan Đuričić skinuo je pritisak za leđa svog tima izjavivši da će ekipa dati sve od sebe ne bi li odigrala dobar meč protiv Crvene zvezde u petak, ali da neće mnogo izgubiti ukoliko ne pobede.

Napredak je sasvim dobro započeo sezonu sa dve pobede i porazom u prva tri kola. U dobroj atmosferi dočekuju dvoboj sa aktuelnim prvakom, ali priznaju da imaju problema sa igračkim kadrom. Pre svega, tu se misli na standardnog golmana Nikolu Vasiljevića, koji je na pozajmici upravo iz Crvene zvezde i nema pravo nastupa.

"Učinićemo sve da odigramo maksimalno dobro, a i ukoliko ne pobedimo, nismo mnogo izgubili. Fali nam dosta igrača. Sada ne može da brani golman Vasiljević, koji je pozajmljen iz Crvene zvezde i takav je dogovor klubova. Kerkez je na putu oporavka i verovatno će biti spreman za utakmicu sa Lučancima. Možda je mogao na teren i sada, ali bio bi prevelik rizik. Nedostaju nam i dalje Pantić, Milovanović i Stevanović, ali očekujem da se vrati Mršić i tu bi malo više dobili na skoku. U svakom slučaju, imamo utakmicu u kojoj treba da se izmerimo i u jednoj lepoj atmosferi se predstavimo na najbolji način. I verujem da će tako biti", naglasio je Đuričić, a preneo sajt kluba.

Utakmica se igra sutra na stadionu "Rajko Mitić" od 20 sati.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke