Napredak drži korak za vodećima, nova pobeda Kruševljana!

Autor: Darko Mitrović
petak 10.09.2021.
18:55
Izvor: Sportske.net

Peti trijumf Napretka u prvih osam kola.

 Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©
Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©

Povezane vesti

Ekipa kruševačkog Napretka ostavlja sve bolji utisak kako sezona odmiče i sve se čvršće drže među pet prvoplasiranih na tabeli.

Večeras je ekipa Milana Đuričića u prvoj utakmici osmog kola Linglong Superlige na svom terenu savladala Radnik iz Surdulice rezultatom 1:0 i sada sa 15 bodova zauzima četvrtu poziciju, a gosti su pretrpeli drugi uzastopni poraz i ostali su na osmom mestu sa devet osvojenih bodova.

Napredak je u većem delu meča bio bolji rival, imao duže loptu u posedu, stvorio i više šansi i potpuno zasluženo bodovi ostaju u Kruševcu.

U 41. minutu goste je spasila i stativa posle udarca Petra Kunića iskosa sa leve strane, mada je ostalo sporno da li je Kunić prethodno napravio prekršaj u borbi za loptu.

Četiri minuta kasnije, još jedna odlična prilika za Kunića, ovoga puta sa ivice kaznenog prostora, ali je loptu poslao zamalo pored leve stative.

Na gol odluke čekalo se do 57. minuta. Mlađan Stevanović je poslao loptu sa leve strane, a Jovanović iz prve šutirao i poslao loptu u mrežu nemoćnog golmana Ranđelovića - 1:0.

Mogao je Napredak u finišu meča da pobedu učini i ubedljivijom, jedna od najlepših akcija tada je izvedena od strane domaćeg tima, na kraju Bačanin posle dodavanja sa desne strame šutira preko gola.

U nadoknadi vremena dobar udarac imao je i Petar Đuričković sa ivice kaznenog prostora, ali je golman Ranđelović izbio loptu u korner.


Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke