Napredak je vidljiv kod Partizana, da li je dovoljno za titulu?

Autor: Aleksandar Obrenović
petak 18.03.2022.
09:55
Izvor: Sportske.net

Crno-beli igrali bolje nego na nekim prethodnim mečevima, ali je jasno da moraju još mnogo bolje ne bi li stigli do zlata vrednih pobeda u domaćem prvenstvu gde će se rešavati titula prvaka Srbije.

Pedja Milosavljevic/STARSPORT/2022
Pedja Milosavljevic/STARSPORT/2022

Povezane vesti

Crno-beli su dokazali da mogu da igraju protiv Fejenorda i da su u Beogradu odbrambeni fudbaleri srpskog tima imali slab dan, Holanđani su kažnjavali praktično sve greške koje su se dešavale, a bilo ih je na pretek. 

Juče je bilo bolje, Partizan nije bio daleko od izjednačenja, primili su golove u finišu prvog i drugog poluvremena, doduše, poništen je regularan gol Fejenorda u prvom poluvremenu. 

Partizan je defanzivno igrao bolje, stabilnije, ali je individualni kvalitet domaćina doneo prevagu. Na kraju je Stanojević svesno poslao mlade igrače na teren, izveo bitne fudbalere kako bi ih odmorio za nastavak sezone. 

Raduje bolja forma pojedinaca, Zdjelar je odigrao bolje nego na startu drugog dela sezone, Rikardo se polako vraća, a Stanojević ga je izveo kako bi bio što spremniji za veoma bitnu utakmicu u ponedeljak. Čeka se bolji Jevtović koji je takođe pokazivao kvalitet, ali je imao i dva kiksa za koje ne verujemo da će se dešavati više u domaćem prvenstvu. 

Videla se i želja, motivacija fudbalera i pored 2:5 je bila prisutna, teško da možete pronaći igrača Partizana koji juče nije dao 100% svojih mogućnosti i to je ono što treba najviše da raduje navijače crno-belih. 

Naredni meč je u ponedeljak, igraju protiv Radnika u Surdulici...

Šta je potrebno za titulu? 

Više pomoći sa klupe, bolja forma mladih igrača od kojih se očekuje više stabilnosti u finišu sezone, odbrana na nivou iz prvog dela sezone i još bolji Rikardo Gomeš. Previše?

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke