Napredak - Sa 'Piskavcem' do opstanka!

Autor: Mihajlo Vidojević
sreda 27.05.2015.
11:26
Izvor: Sportske.net, fknapredak.rs

Naslednik Slavka Matića na klupi kruševačkog Napretka biće iskusni Ljubiša Stamenković - Piskavac, potvrđeno je na sajtu superligaša iz 'Lazarevog grada'.

fksloboda.rs
fksloboda.rs

Povezane vesti

Čelnici FK Napredak iz Kruševca odlučili su da šok terapijom pokušaju da pokrenu ekipu koju u narednih sedam dana očekuje borba za opstanak u Jelen Superligi.

Sa mesta šefa stručnog štaba smenjen je Slavko Matić a kormilo je u utorak preuzeo iskusni Ljubiša Stamenković - Piskavac.

Trener rođen u Vlasotincu započeo je karijeru u Mladom Radniku iz Požarevca a najviše uspeha imao je u vođenju užičke Slobode sa kojom je u periodu od 2010. do 2014. godine dva puta osvajao peto mesto u Superligi i igrao u finalu nacionalnog Kupa.

Stamenković je u utorak održao prvi trening sa igračima Napretka koje već u subotu očekuje prva utakmica baraža za opstanak u Jelen Superligi.

Debi na klupi kruševačkog Napretka Ljubiša Stamenković će imati 30. juna u Gornjem Milanovcu gde njegov tim gostuje Metalcu u prvom meču baraža za opstanak u elitnom rangu takmičenja.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke