Napredak se pojačao pred duel sa Proleterom

Autor: Mihajlo Vidojević
četvrtak 09.08.2018.
23:41
Izvor: Sportske.net, fknapredak.rs

Nova stara imena pod Bagdalom uoči duela sa Proleterom.

Beta/Mlađan Ivanović/Ev
Beta/Mlađan Ivanović/Ev

Povezane vesti

Superligaš iz Kruševca nije otvorio prvenstvo kako je trener Milorad Kosanović očekivao, a već u četvrtom kolu "Čarapane" čeka neugodno gostovanje novajliji u ligi koji je u prva tri meča osvojio šest bodova.

"U Proleteru igra dosta igrača koji su prošli kroz školu fudbala Vojvodine i oni samo potvrđuju svojim rezultatima u Super ligi da je ta škola bila dobra. Proleter iz tog razloga pravi dobre rezultate, osvojili su šet bodova i treći su na tabeli, što je za svaku pohvalu", kazao je Kosanović.

Napredak je u prethodnoj utakmici remizirao sa OFK Bačkom na domaćem terenu, a u prva tri kola osvojio je četiri boda.

"Očekuje nas ozbiljna utakmica protiv tima koji ima svoje slabosti i ozbiljne kvalitete. Moramo povesti računa o tome i mislim da ćemo uspeti jer polako izlazimo iz krize koja je nastala neradom na pripremama. Nadam se da ćemo u subotu odigrati bolje nego prošle subote, a to bi bilo dovoljno da nam da nadu da ćemo napraviti dobar rezultat u Novom Sadu", rekao je trener Napretka.

U Napretku je tokom nedelje došlo do određenih promena. Klub je napustio Jovan Markoski, ali su se ekipi pridružili Đuro Zec i Josip Projić.

"Nezbiljno je da zbog igrača koji imaju između 38 i 40 godina zatvaramo prostor deci koja su ovde ponikla, ili dolaze ovde da narastu. Markoski je sam doneo odluku da ode iz kluba i mi smo mu izašli u susret. Pored Zeca i Projića, timu su priključena još dvojica mladih igrača, i sada imamo dobar fond igrača, za ovu polusezonu", zaključio je Kosanović.

Utakmica 4. kola Super lige Srbije između Proletera i Napretka igra se u subotu, 11. avgusta od 19 časova uz direktan prenos na prvom programu TV Arena sport.

Super liga 4. kolo

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke