Napredak se probio u plej-of zonu, posle ''makazica'' sve je bilo lakše

Autor: Darko Mitrović
četvrtak 04.04.2024.
19:30
Izvor: Sportske.net

Ubedljiva pobeda Kruševljana.

2024 Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©
2024 Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©

Povezane vesti

U poslednjoj utakmici 28. kola Superlige Srbije, Napredak je danas na svom terenu savladao ekipu Javor Matisa rezultatom 3:0.

Ovom pobedom tim trenera Vladimira Gaćinovića se izdvojio na osmom mestu koje vodi u plej-of, sa tri boda više od prvog pratioca, Novog Pazara, a Ivanjičani su ostali na 28 bodova na 14. poziciji na tabeli.

Prvo poluvreme nije donelo sadržajan fudbal, Kruševljani nisu igrali onako kako smo od njih navikli u posldnje vreme, a gosti su pokušavali da priprete u pojednim momentima, bez konkretnog rezultata.

Tek što je počelo drugo poluvreme, Napredak je poveo, i to na kakav način! Posle jednog neuspelog pokušaja domaćih, Bastajić je stigao loptu na levoj strani, uputio centaršut pred gol Ivanjičana, a na oko šest metara od gola Marinković ''makazicama'' zahvata loptu i postiže prelep pogodak - 1:0.

Do drugog gola Napredak je stigao u 68. minutu meča. Lazar Zličić je osvojio loptu na polovini protivnika, krenuo kroz sredinu i uočio Majdevca na levoj strani, a ovaj sa oko sedam-osam metara savladao golmana Manojlovića - 2:0.

Tačku na ovaj meč stavio je Sadiković, pogotkom u 90. minutu kada je sa dvadesetak metara poslao loptu u donji desni ugao Manojlovićevog gola - 3:0.

Standings provided by Sofascore

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke