Napredak tri puta tresao mrežu i izgubio 0:3, TSC konačno proradio!

Autor: Aleksandar Obrenović
nedelja 27.10.2024.
20:52
Izvor: Sportske.net

Pobeda tima iz Bačke Topole.

2024 Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©
2024 Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©

Povezane vesti

Pobeda TSC-a posle veoma loše partije u Evropi. 

Danas su u Kruševcu uspeli da savladaju domaći Napredak, bilo je 0:3 (0:2), a rezultat je možda i previsok imajući u vidu da su domaći odigrali kvalitetno u drugom poluvremenu, ali nisu imali sreće da stignu makar do jednog regularnog gola. 

Kažemo regularnog, jer su im poništena tri. 

Igrao se 20. minut, Krstić je igrao rukom u kaznenom prostoru i sudija nije imao dilemu, pokazao je na belu tačku. 

Đakovac je perfektno izveo penal. 

Stanić je izveo korner sedam minuta kasnije, a Banjac je pobegao svom čuvaru za već tada velikih 0:2. 

Već na startu drugog poluvremena TSC je stigao do novog gola, i to posle dobre akcije Đakovca, strelac je bio Embongu Prestiž već posle 14 sekundi nastavka. 

U 52. minutu gol u mreži TSC-a, Obradović je pogodio mrežu, ali je zastavica bila podignuta od strane pomoćnika. Bastajić je imao dobar udarac u 55. minutu kada je Ilić dobro odbranio.

U 58. minutu opet gol u mreži TSC-a, Obradović je došao do lopte u kaznenom prostoru, odlično šutirao i ovoga puta Ilić nije mogao ništa. Ipak, Srđan Obradović je sačekao intervenciju VAR sobe i na kraju je odlučio da - nema gola. 

Napredak je dobro igrao u drugom poluvremenu, Bastajić je imao sjajan prodor u 67. minutu, ali je Krstić u nastavku akcije bio izblokiran. 

Neverovatno, ali Napredak je postigao još jedan gol na ovom meču preko Stoiljkovića, ali je i ovaj poništen zbog ofsajda, i ovaj opravdano...

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke