Napustio Partizan posle deset godina: ''Odlazim, a volim te...''

Autor: Darko Mitrović
ponedeljak 07.06.2021.
21:02
Izvor: Sportske.net

Vreme je za novu stranicu u njegovoj karijeri.

partizan.rs/Miroslav Todorović
partizan.rs/Miroslav Todorović

Povezane vesti

Posle  Takume Asana koji je samoinicijativno okončao saradnju sa Partizanom, zatim Filipa Stevanovića i Svetozara Markovića kojima su istekle pozajmice, još jedan fudbaler odlučio se za rastanak sa crno-belima, godinu dana pre isteka ugovora.

To je 19-godišnji krilni fudbaler Slobodan Stanojlović, koji je večeras na Instagramu emotivnom porukom potvrdio da napušta klub iz Humske, u kom je prošao i sve mlađe kategorije.

''Nakon 10 godina došlo je vreme za rastanak sa mojim voljenim klubom. Hvala ti za sve crno bela ljubavi, uvek ceš imati posebno mesto u mom srcu!

Odlazim, a volim te!'', napisao je Stanojlović.

Uz tri minuta na terenu u prvenstvenom meču protiv Vojvodine pre dve godine, on je u seniorskoj konkurenciji odigrao samo jedan takmičarski meč za Partizan, u Kupu protiv Vodojaže u Grošnici 2019. godine, kada je imao nekoliko odličnih prilika, mogao je i do het-trika ali nijednom nije uspeo da zatrese mrežu.

Prošlu sezonu je proveo na pozajmicama u Teleoptiku, pa od zimus i u Loznici, gde je na 17 mečeva postigao 11 golova, uz dve asistencije.

Zbog toga se očekivalo da bi ovog leta mogao da dobije novu priliku u Partizanu da se nametne treneru Stanojeviću, ali se to, očigledno neće dogoditi.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke