Nastasić i Partizan - kakve su šanse?

Autor: Aleksandar Obrenović
petak 26.11.2021.
12:50
Izvor: Sportske.net

Da li će se desiti jednog dana?

Pedja Milosavljevic/STARSPORT
Pedja Milosavljevic/STARSPORT

Povezane vesti

Fudbaler Fiorentine je ove sezone vraćen u reprezentaciju Srbije.

Nije bio na Mundijalu u Rusiji, kasnije ga je otpisao i Tumbaković, ali Dragan Stojković Piksi računa na njega i svestan je njegovih kvaliteta.

"Iskreno, bio sam u stalnom kontaktu sa direktorom Stevanom Dikom Stojanovićem kada je Dragan Stojković preuzeo funkciju selektora. Predočili su mi da računaju na mene i od samog starta sam znao da selektor želi da se vratim u reprezentaciju. Za mene je to bilo od velike važnosti. Ta prva okupljanja sam takođe propustio zbog povrede i bilo mi je veoma žao. Ali posle sam se priključio i veoma sam zahvalan selektoru na prilici koju mi je ukazao", rekao je Nastasić za "Telegraf".

Govorio je i o odnosu sa Krstajićem koji ga je precrtao za Mundijal istakavši da nije bilo nikakve ljutnje, što je slučaj bio i kada je slično uradio i Tumbaković.

Da li razmišlja o potencijalnom povratku u Partizan?

"Najbitnije je zdravlje, pre svega, i voleo bih što duže da igram. Niko od nas ne zna šta nosi budućnost. Sigurno je da pratim sve utakmice Partizana, a to da li ću jednog dana igrati ili ne - to ne zavisi samo od mene, već od mnogo faktora", rekao je Nastasić za "Telegraf".

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke