Nastavlja se Super liga - Vojvođanski derbi, Beograd se seli u Zaječar

Autor: Aleksandar Obrenović
petak 09.08.2024.
13:30
Izvor: Sportske.net

Parovi ovog kola...

FK Crvena zvezda
FK Crvena zvezda

Povezane vesti

Utakmicama četvrtog kola nastavlja se takmičenje u Super ligi Srbije, fudbaleri Partizana igraće u Zaječaru protiv IMT-a, a Crvena zvezda će dočekati Novi Pazar.

Prve utakmice igraju se danas, OFK Beograd će od 18 časova dočekati Čukarički, a Radnički iz Niša će u Leskovcu biti domaćin Napretku.

Partizan u nedelju od 20 časova igra u Zaječaru protiv IMT-a i mora da pobedi kako bi zadržao maksimalan učinak i prvo mesto na tabeli. Ekipa Aleksandra Stanojevića u utakmicu ulazi posle sinoćnjeg poraza od Lugana 0:1 u kvalifikacijama za Ligu Evropa.

Crno-beli su jedina ekipa sa tri pobede iz tri utakmice. IMT je odigrao meč manje i osvojio je bod.

Fudbaleri Crvene zvezde u subotu od 20 časova dočekuju Novi Pazar i žele da pobede kako bi zadržali korak za "večitim" rivalom. Zvezda je druga sa sedam bodova, a Novi Pazar uz utakmicu manje ima četiri boda na petom mestu na tabeli.

Fudbaleri Vojvodine u nedelju od 20 časova biće domaćini TSC-u u Bačkoj Topoli. Novosadska ekipa čeka utakmicu posle sinoćnjeg poraza od Maribora 1:2 u kvalifikacijama za Ligu konferencija.

Vojvodina je odigrala dve utakmice u domaćem prvenstvu i ima tri boda, a TSC ima bod više i utakmicu više na sedmom mestu, ali je u poslednja dva meča bez pobede.

Fudbaleri Spartaka u subotu od 20 časova u Senti dočekuju Radnički 1923 i pokušaće da ostvare prvu pobedu u prvenstvu, a u isto vreme u Užicu, isto će pokušati i Tekstilac, u utakmici protiv Mladosti.

Takođe, prvu pobedu u ligi traži i Jedinstvo iz Uba, u nedelju od 18 časova u utakmici protiv Železničara.

Parovi četvrtog kola Super lige Srbije:

OFK Beograd - Čukarički (18.00)
Radnički Niš - Napredak (20.00)

Subota:

Spartak - Radnički 1923 (20.00)
Crvena zvezda - Novi Pazar (20.00)
Mladost - Tekstilac (20.00)

Nedelja:

Jedinstvo - Železničar (18.00)
IMT - Partizan (20.00)
Vojvodina - TSC (20.00)

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

Komentari nisu dozvoljeni za ovaj članak