Natho: "Bilo je važno da pobedimo Kolubaru"

Autor: Mladen Heleta
ponedeljak 05.09.2022.
13:50
Izvor: Sportske.net

Patrtizan je bio ubedljiv u Lazarevcu

2022 Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©
2022 Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©

Povezane vesti

Fudbaler Partizana Bibars Natho izjavio je danas da je ekipi bilo važno da pobedi Kolubaru i da je srećan zbog ostvarene pobede.

U utakmici 10. kola Superlige Srbije, Partizan je na gostovanju u Lazarevcu savladao ekipu Kolubare sa 5:1.

"Bilo nam je važno da pobedimo u ovoj utakmici. Znali smo da ćemo biti malo umorni od prethodne nedelje i da je potrebno da udjemo u utakmicu čvrsto. Srećan sam što smo ostvarili ovaj rezultat i uzeli nova tri boda", izjavio je Natho, a preneo klub.

Tri gola, na jučerašnjem meču, za Partizan je postigao Rikardo Gomeš, a po jednom su se u listu strelaca upiala Kvinsi Menig i Bibras Natho.

"Teren je bio malo loš, lopta nije mogla da se kreće dobro, ali na kraju se završilo onako kako smo želeli. Pobedili smo i vratili samopouzdanje, a to je ono što je najvažnije", rekao je on.

Partizan je posle osam odigranih mečeva na sedmom mestu na tabeli Superlige sa 15 osvojenih bodova. Ta tabela nije realna, jer postoji puno ekipa sa mečevima manje, među kojima je i Partizan. Ono što je najvažnije za crno-bele je da je prišao Crvenoj zvezdi na minus pet, nakon što je šampion Srbije odigrao 1:1 sa TSC-om na svom terenu.

"Nastavićemo ovako da igramo. Nadam se da ćemo nastaviti sa serijom pobeda", zaključio je Natho.

U narednom kolu, Partizan će dočekati lučansku Mladost.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke