Natho: "Borimo se cele sezone, a onda prazne tribine"

Autor: Filip Rodic
utorak 14.05.2024.
09:15
Izvor: Sportske.net

"Ovaj momenat nije lak za igrače",...

2024 Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©
2024 Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©

Povezane vesti

Fudbaleri Partizana su sa ubedljivih 3:0 prekinuli niz bez pobede i ALbert Nađ je došao do svog prvenca.

Među strelcima je bio i Bibars Natho.

"Kad ne pobedimo šest utakmica, onda je to uvek problem. Promenili smo u međuvremenu trenera, samim tim i mnoge stvari u igri i normalno je da je potrebno vreme da se i mi prilagodimo. Ali, ne mislim da je meč protiv Mladosti iz Lučana bio loš", krenuo je Natho intervju za zvanični sajt kluba.

"Prvo poluvreme je u celosti bilo na polovini rivala. Gosti nisu mogli da pređu 30 metara od svog gola, dok je drugi deo bio otvoreniji, pa je i Mladost napravila tri-četiri šanse. U poslednje dve utakmice smo kreirali mnogo šansi, međutim, protiv Napretka u Kruševcu je rezultat bio 3:3. Preferiram da, kao u okršaju sa Lučancima, ne stvaramo mnogo šansi, ali da pobedimo sa 3:0", rekao je Izraelac.

Govorio je i o podrški sa tribina.

"Tokom čitave sezone se borimo da nešto postignemo i onda je veoma teško doći na stadion i igrati pred praznim tribinama. Želimo da su i navijači i klub uz nas, jer ovaj momenat nije lak za igrače, ali se trudimo da damo sve od sebe. Nadamo se da će to biti dovoljno na kraju", kaže Natho.

Naredni rival je Čukarički.

"Svaka utakmica je sada za nas kao finale u kome moramo da pobedimo. Igrati protiv Čukaričkog nikad nije lako na teškom gostujućem terenu. Reč je o dobrom timu, ali, moramo da gledamo sebe, verujemo u ovo što radimo i odradimo posao kako treba", istakao je Natho.

Pitan je i da li su potrebne promene u timu.

"Svaki trijumf donosi samopouzdanje, posebno kad kao protiv Mladosti ne primili gol, što je veoma važno! Na prošlim utakmicama mreža nam se mnogo puta zaresla. Radimo na novim stvarima i uz to se trudimo da ispravimo sve što do sada nije bilo dobro".

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke