Natho i Gomeš ujedinjeni u vezi sa rasporedom: "Niko ne može da nas pobedi"

Autor: Nemanja Janošev
petak 29.10.2021.
10:44
Izvor: Sportske.net

Da li je Partizan zaista nepobediv?

FK Partizan
FK Partizan

Povezane vesti

Fudbaleri Partizana Bibars Natho i Rikardo Gomeš složni su u tome da ekipa ima gust raspored i da je vremena za odmor malo, ali isto tako navode da ukoliko igraju svoju igru niko ne može da im parira.

Sa dva gola protiv Metalca, Natho je stigao do šestog i sedmog pogotka u ovoj sezoni i tako se nalazi na trećem mestu liste strelaca Super lige Srbije. Partizan je savladao Metalac i otišao na osam poena prednosti u odnosu na Crvenu zvezdu, uz jedan meč više.

"Imamo osam bodova prednosti u odnosu na drugoplasirani tim, želimo da nastavimo u ovom ritmu i ostanemo na prvom mestu. Koncentrisani smo na sebe, jer znamo da, ako nastavimo dobro da igramo, niko neće moći da nas pobedi. Postigao sam dva gola, ali je najvažnije da nastavimo da pobeđujemo. Biće sve teže, ali moramo da se držimo zajedno, pobeđujemo i kada je teško", kazao je Natho.

Raspored je gust, ali Natho napominje da ekipa sadrži širok igrački kadar.

"Od prve utakmice u sezoni igramo na svaka tri, četiri dana. To je naš posao. Imamo širok kadar, 25 igrača, možemo da rotiramo. Moramo umeti da igramo i u Evropi i u Superligi", završio je Izraelac.

Njegov saigrač i najbolji strelac lige Rikardo Gomeš takođe se upisao protiv ekipe iz Gornjeg Milanovca.

"Znali smo da će biti težak meč. Stručni štab nam je preneo sve informacije o protivniku. Metalac je mlad tim, u prvom poluvremenu se videlo da igra dobro. Nismo dobro počeli utakmicu, postigli smo gol, ali nismo bili dovoljno agresivni. U drugom delu smo više napadali", naveo je on.

Već u nedelju od 18.30 sati, Partizan se sastaje u derbiju kola sa Čukaričkim.

"Nemamo vremena za odmor. Moramo da zaboravimo utakmicu sa Metalcem, odmorimo se i pripremimo se za sledeću. Svaki meč je veoma važan, moramo se boriti do kraja. Ne možemo da se opustimo. U fudbalu se stvari brzo menjaju i moramo da nastavimo ovako. Najvažnije je da na svakom meču osvojimo tri boda", ocenio je napadač.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

1 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Man united
Friday, 29.10.2021
16:13

Ако се сви склоне, то је донекле и логично.