Natho karijeru završava u crno-belom?

Autor: Aleksandar Obrenović
ponedeljak 27.06.2022.
12:45
Izvor: Sportske.net

Izraelac smatra da je Partizan morao makar do jednog trofeja...

FK Partizan
FK Partizan

Povezane vesti

Fudbaler Partizana Bibras Natho izjavio je danas da postoji velika mogućnost da završi karijeru u crno-belom dresu i dodao da će nastaviti da igra sve dok ga telo bude slušalo.

"Da, velika je mogućnost da se to desi. Imam 34 godine i mogao bih da završim ovaj ugovor sa 36 ili 37 godina, a to bi verovatno bio kraj moje karijere", rekao je Natho za klupsku televiziju.

"Na kraju dana, ne znam kako će moje telo reagovati tada, a ja moram da ga slušam šta mi govori. U ovom momentu se osećam odlično, povrede su prošlost i ovu sezonu počinjem sa osećajem kojem sam se nadao i kojem sam težio. Dok moje tele bude bilo takvo, nastaviću da igram", dodao je Izraelac.

Natho je istakao da veruje da bi u sezoni koja sledi mogao da igra više.

"Ali, sa druge strane, moram i da budem veoma pametan i mudar, da znam kada da se zaustavim. Godine ne mogu da se zaustave i telo reaguje na njih. Trenutno, što je najbitnije, osećam se veoma dobro", naveo je on.

Govoreći o prošloj sezoni u kojoj je Partizan takmičenje u Super ligi Srbije završio kao drugi iza Crvene zvezde, Natho je rekao da smatra da su on i njegovi saigrači "dali skoro maksimum svojih mogućnosti".

"Pun maksimum bi bilo osvajanje lige, ali mi smo očigledno dali skoro maksimum svojih mogućnosti, jer nismo osvojili trofej. Mogu da kažem samo dobre stvari o trenerima i ekipi, jer osvojiti 98 bodova je zaista izvanredno", rekao je Natho.

Crno-beli su ostali i bez trofeja u Kupu Srbije, pošto su u finalu izgubili od Crvene zvezde.

"Uradili smo svoj posao i otišli u finale, gde smo bili u svakoj sezoni otkako sam ja u Partizanu. Bili smo bolji tim u toj utakmici, dominantniji od Crvene zvezde, ali na kraju se pamti samo ko je osvojio pehar, a to što ga nismo osvojili je isključivo naša krivica", rekao je Natho.

U novoj sezoni, Natho očekuje da njegov tim osvoji minimum jedan trofej.

"Moramo da osvojimo trofeje ove sezone. Da li Super ligu ili Kup, jedan pehar moramo da osvojimo, minumum jedan, Isto tako, nadam se da ćemo proći grupnu fazu Lige Evropa. Trudićemo se da budemo sve bolji. Svako od igrača bi morao sebe da natera da bude sve bolji iz dana u dan. To će biti način da svi kao ekipa zajedno napredujemo", rekao je on.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke