Natho o tome zašto nije šutnuo prvi penal: "Kod drugog sam rešio da ja šutiram"

Autor: Aleksandar Obrenović
ponedeljak 18.09.2023.
13:15
Izvor: Sportske.net

Natho je bio siguran...

Dusan Milenkovic/Starsport.rs ©
Dusan Milenkovic/Starsport.rs ©

Povezane vesti

Bibars Natho je igrač u kojeg morate imati poverenja. 

Kreativac crno-belih Bibars Natho je postigao pobedonosni gol za Partizan protiv Radnika iz Surdulice. 

Posle penala o kom će mnogo biti reči u sudijskim analizama, ekipa Igora Duljaja je stigla do tri boda posle velikog preokreta. 

"Poslednjim utakmicama probali smo da ubijemo svoje navijače. Priredili smo im teške trenutke. Vratili smo se posle 0:2, tada smo počeli da igramo", rekao je on. 

Prvi penal na jučerašnjem meču šutirao je Saldanja, na opšte iznenađenje mnogih, možda i zbog činjenice da je Natho prethodni put promašio penal kada je na gol liniji bio Ranđelović. Ipak, drugi, onaj odlučujući, šutnuo je Natho. 

"Uvek kažem, samo onaj ko nikada nije šutnuo penal, nije ga promašio. Ne plašim se da šutiram, imam samopouzdanja, veruju u mene i trener i saigrači, tako da nije me bio strah od promašaja. Kod prvog jedanaesterca, osetio sam da Saldanja ima veliku želju da postigne gol, zato sam mu prepustio. Kod drugog sam rešio da ja šutiram", rekao je on. 

Partizan naredni meč igra u Pančevu, pa u sredu dočekuje Crvenu zvezdu. 

"Mi moramo da gledamo samo sebe. Nije laka situacija u ovoj zemlji, ali moramo da gledamo svoj klub, da vodimo računa o sebi, kako igramo, šta radimo, da budemo sve bolji. O večitom derbiju još ne razmišljamo, nego da uzmemo tri boda u narednom kolu", rekao je Natho. 

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke