Natho objasnio šta je Partizanu nedostajalo danas

Autor: Aleksandar Golubović
nedelja 19.09.2021.
21:03
Izvor: Sportske.net

Strelac evrogola osetio šta fali.

Pedja Milosavljevic/STARSPORT
Pedja Milosavljevic/STARSPORT

Povezane vesti

Strelac gola za Partizan u 165. večitom derbiju Bibras Natho rekao je posle remija 1:1 protiv Crvene zvezde da je u ovakvim utakmicama najvažnije znati kako da se meč završi na odgovarajući način.

Crno-beli su poveli krajem prvog poluvremena, a u nastavku su poklekli i primili gol izgubivši dva boda.

Nakon utakmice svoje viđenje meča dao je iskusni fudbaler.

"Ušli smo u meč sa idejom da ćemo pobediti. Pokušali smo to i da uradimo. Stvarali smo mnogo šansi, ali smo i promašivali", rekao je Natho posle meča u kojem je postigao evrogol.

Istakao je da je u derbiju jako važno znati kako da se završi utakmica.

"U derbiju moraš da znaš da završiš utakmicu, da daš još taj jedan gol, da kako se kaže ‘ubiješ’ utakmicu. Ali, i to je fubdal. Sada moramo da zaboravimo i da nastavimo dalje, šampionat se nastavlja. I kada pobediš u derbiju to ne znači da ne moraš da pobeđuješ u drugim utakmicama. To je ono što nam je sada važno", naveo je iskusni izraelski vezista.

Nakon remija u derbiju, Natho ističe da je sada u svakoj narednoj utakmici najvažnije da se pobeđuje.

"Situacija je takva kakva i je i jasno nam je da moramo da pobeđujemo u svim utakmicama. Jedini način za to je da idemo meč po meč, da budemo koncentrisani i mislim da to možemo da uradimo", rekao je Natho.

Narednu utakmicu u prvenstvu Partizan igra na gostovanju ekipi Mladosti u Lučanima, a ovaj meč je na programu u četvrtak.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke