Natho odgovorio: "Bio sam veran sebi, ostaću posvećen kao i uvek"

Autor: Sportske Net
nedelja 16.07.2023.
21:00
Izvor: Sportske.net

Odgovorio fudbaler na društvenim mrežama.

Pedja Milosavljevic/STARSPORT
Pedja Milosavljevic/STARSPORT

Povezane vesti

Bibars Natho bio je jedan od lidera Partizana protekle sezone, a on će ostati u Humskoj i za narednu u kojoj crno-beli pored Super lige igraju i kvalifikacije za Ligu konferencija. 

Natho je tokom jednog od intervjua na pripremama razljutio neke od navijača komentarisavši stanje u klubu.

Izraelac je odgovorio preko društvenih mreža svima koji mu zameraju njegovu prethodnu izjavu, pomalo zagonetno, ali dovoljno da se shvati na koga je mislio.

,,Celu svoju karijeru sam ignorisao buku u pozadini i bio sam veran sebi. Nastaviću da radim ono što radim i ostaću posvećen kao i uvek“ napisao je Natho i postavio fotografiju na kojoj pokazuje na grb Partizana.

Podsetimo se šta je tada rekao. 

,,Uvek sam bio iskren. Možete to voleti ili ne. Ne želim da lažem sebe ili naše navijače. Svi znaju u kakvoj smo situaciji. Mislim da je manje od jedan odsto šanse da se osvoji titula. Naravno, posle izuzetno loše sezone, Partizan ne sme da dozvoli još jednu takvu. Ovde sam četiri godine i mislim da smo imali jedan derbi gde je Zvezda bila zaista bolja. To je ovde, prosto, tako. Tabela, kad pogledate bodove, pokazuje drugačije, da smo mnogo daleko u odnosu na nju“, kazao je Natho.

Milan Lola Smiljanić komentarisao je Nathove reči.

Zabolelo me je kad sam to pročitao, jedna od većih gluposti koju je neko rekao… Tako da komentariše pre sezone, kad se ne zna ni raspored?!... Taj čovek zbog te izjave i onog što pruža – za mene je završio u Partizanu“, rekao je između ostalo Smiljanić za ,,Sportski žurnal".

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke