Natho otkrio kad prestaje sa fudbalom, dosta zavisi i od Stanojevića

Autor: Filip Rodic
ponedeljak 22.07.2024.
11:15
Izvor: Sportske.net

Želi da uvek bude na najboljem nivou.

Starsport
Starsport

Povezane vesti

Partizan je otputovao za Poljsku gde ih čeka meč kvalifikacija za Ligu šampiona protiv Dinama iz Kijeva. Prethodno su slavili na otvaranju Superlige protiv Napretka sa 1:0 u Humskoj.

Jedan od najiskusnijih u timu, Bibars Natho istakao je ambiciju ekipe da se vrati u Ligu šampiona.

"Dobro je da smo započeli pobedom. Nije bila laka utakmica, ali se pišu samo tri boda. Očekuje nas teška utakmica. Znamo šta želimo, želimo Ligu šampiona. Ovo je jedna od dve utakmice i želimo da imamo dobar rezultat pred povratak“, rekao je Natho za "Sportklub".

Protiv Kruševljana ga nije bilo u startnih 11.

"Onog dana kad ne budem želeo da budem u prvoj postavi prestaću da igram fudbal. To je moj mentalitet. Želim da uvek budem najbolji, želim da počinjem, ali na kraju imamo trenera i on odlučuje. Ako trener kaže da je bolje za tim da počnem sa klupe, ja ću tako postupiti. Profesionalac sam i potrudiću se da ulaskom na teren povratim mesto u startnih 11. To je naš posao“, istakao je Natho.

Partizan je imao u pripremnim mečevima slične rivale poput Kijevljana.

"Nije isto u Ligi šampiona i prijateljskoj, ali mislim da su CSKA i Dinamo Moskva sličnog kvaliteta. Igrali smo sa dobrim ekipama na pripremama, a ne sa onima koje možemo da dobijemo sa pet, ili šest golova razlike“, poručio je Bibars Natho.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke