Natho: ''Počeću da plaćam košarkašima da dolaze...''

Autor: Darko Mitrović
nedelja 03.03.2024.
19:30
Izvor: Sportske.net

Izraelac prezadovoljan posle dva gola i nove pobede pred derbi.

2024 Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©
2024 Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©

Povezane vesti

Dan posle pobede Partizana nad Železničarom iz Pančeva od 3:1, dvostruki strelac na toj utakmici Bibars Natho je govorio za klupski sajt i izneo svoje utiske sa ovog meča.

Poseban značaj je ova utakmica imala za crno-bele s obzirom da već narednog vikenda sledi 172. večiti derbi.

"Da, sve utakmice pre derbija su veoma teške, znam to već pet godina i o tome stalno govorim. U mislima već počinjete da mislite o toj utakmici, izgubite  koncentraciju na par sekundi i onda nastanu problemi. Zbog toga je bilo važno da počnemo veoma jako od samog starta. Posle prvog gola, pali smo na par minuta, ali na kraju je ipak bio dobar performans i sada smo spremni za derbi'', izjavio je Natho.

Pohvalio je i Miloša Krunića, novog golmana crno-belih koji je juče branio umesto suspendovanog Jovanovića.

"Kruna (prim.aut - Miloš Krunić)  je  dobar i momak i golman! Teško je da prvi put nastupate  za Partizan, posebno na poziciji golmana, jer je ogroman pritisak, a svesni ste da ne smete  da napravite grešku. Naravno, Aca je prvi golman i izvrstan je, ali je važno kad imate i drugog golmana, kao i igrače na klupi koje možete da rotirate'', rekao je Natho.

Utakmici je prisustvovalo više od sedam hiljada gledalaca, a među njima i košarkaši Partizana.

"Da, nadam se da će ih na sledećoj utakmici kod kuće biti više od 7000. Oni su naša snaga i energija, potrebni su nam uvek! Hvala za 7000 navijača na tribinama i želimo ih još više!

Na kraju su svi tu za Partizan! To je sve jedan klub, jedno ime! Pokušavamo da budemo jedna velika porodica - sve to je Partizan! Rekao sam košarkašima u svlačionici da bi trebalo da dolaze češće, jer nam donose sreću, posebno meni. Počeću da im plaćam da dolaze na više utakmica'', našalio se Natho i dodao:

''Dobro je za sve nas - uživali smo!''

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke