Natho se oglasio na Instagramu i izazvao brojne reakcije!

Autor: Darko Mitrović
subota 28.05.2022.
17:15
Izvor: Sportske.net

Izraelac na pomenutoj društvenoj mreži dao svoju ocenu tek završene sezone.

Pedja Milosavljevic/STARSPORT
Pedja Milosavljevic/STARSPORT

Povezane vesti

Tri godine je Bibars Natho već u Partizanu, nedavno je potpisao i novi jednogodišnji ugovor, ali i pored ogromne želje koju ima, za to vreme još uvek nije uspeo da sa crno-belima osvoji neki trofej.

Mnogo znači crno-belima, ali s obzirom na probleme sa povredama, ali i već pozne igračke godine, njegova minutaža u protekloj sezoni nije bila ni blizu maksimuma, a trener Stanojević ga je uglavnom menjao oko 60. minuta utakmice.

Međutim, ni najnoviji neuspeh u finalu kupa nije demoralisao sjajnog ofanzivnog vezistu, koji se danas oglasio na Instagramu i potvrdio da još motivisaniji čeka sledeću sezonu u crno-belom dresu, što je oduševilo navijače Partizana i izazvalo brojne pozitivne reakcije na Instagramu.

''Završili smo sezonu bez trofeja, ali želim da kažem, posebno sada, da sam ponosan što sam deo ovog tima koji je imao sjajnu godinu sa 98 bodova osvojenih u ligi, finalom Kupa i plasmanom u 16 najboljih u Ligi konferencija. Hvala svim mojim saigračima i sjajnom stručnom štabu. Znam da nećemo odustati i da ćemo biti jači i puni energije da osvojimo sve trofeje sledeće sezone. Nadam se da će naši navijači puniti stadion i podržati nas, jer zajedno smo jači!'', napisao je Natho na Instagramu.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke