Natho silno želi titulu, zna i recept, šta misli o pojačanjima, Asanu?

Autor: Nemanja Janošev
petak 16.07.2021.
10:59
Izvor: Sportske.net

Sve je spremno za novu sezonu!

Srdjan StevanovicStarsportphoto ©
Srdjan StevanovicStarsportphoto ©

Povezane vesti

Vezni fudbaler Partizana Bibars Natho veruje da njegov klub može da prekine dominaciju Crvene zvezde u Super ligi Srbije.

Danas startuje nova sezona šampionata naše zemlje. Duplu krunu brani Crvena zvezda, ali ambicije su ponovo najviše u komšiluku koji ne preza od toga da najavi bitku za trofeje.

"Uzbuđeni smo kao i svake godine. Mislim da svi razmišljamo o jednom istom cilju - moramo da vratimo trofeje kući! Učinićemo sve da to učinimo", započeo je Natho.

Kao ključ za ovu sezonu, Natho ističe prvu polovinu sezone, gde navodi da njegov tim ne sme da gubi bodove, što se u prethodnim godinama ispostavilo kao ključno za kraj šampionata.

"Znamo da ne zavisi sve od nas, ali mi moramo da pružimo maksimum. Videli ste, pobedili smo 20 utakmica u nizu i nije nam bilo dovoljno da osvojimo titulu. Moramo nešto slično da ponovimo i ove godine ukoliko hoćemo da se nadamo. Neće biti lako, ali znamo da možemo to da uradimo i verujemo u to".

"U poslednje dve sezone otkako sam ovde, posle prvih šest-sedam kola je već šest bodova razlike i mi ne smemo da ponovimo sličnu situaciju i ove godine. Moramo da dajemo sve što imamo i u prva dva meseca ne pravimo grešku kako bismo u derbi ušli sa maksimlanim brojem poena. Posle toga ćemo videti...

Partizan je tokom letnjeg prelaznog roka angažovao Sinišu Saničanina, Danila Pantića i Rikarda Gomeša.

"Imamo nekih novih igrača. Rikardo je tu, novi igrači u odbrani... Nešto nam je nedostajalo prošle sezone i sada imamo nova pojačanja. Srećan sam zbog njihovih dolazaka", istakao je Izraelac.

Iako je derbi centralni meč u sezoni, Bibars Natho uverava da su mnogo važnije "manje utakmice" na kojima ekipa mora da sačuva fokus.

"Svi mi želimo da pobedimo u derbiju, ali i ta utakmica nosi tri boda kao i svaka druga. Naravno, derbi je važan zbog svega što nosi, ali male utakmice donose titule".

On je takođe prokomentarisao i odlazak Asana, koji je izvesno je, mnogo nedostajao ekipi u završnici sezone.

"Prošle sezone, Asano je bio veoma važan za nas. Postigao je toliko golova i kada je otišao, nedostajalo nam je njegovo prisustvo do kraja sezone. Ali, sada smo doveli nove fudbalere i ne mislim da su lošiji od njega".

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke