Natho srećan, ali žao mu zbog zemljaka: ''To je fudbal...''

Autor: Darko Mitrović
sreda 20.12.2023.
22:38
Izvor: Sportske.net

Nathov pogodak ''načeo'' je Baharovu Zvezdu.

2023 Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©
2023 Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©

Povezane vesti

Partizan je u velikom stilu završio jesenji deo sezone. Crno-beli su se pobedom nad Crvenom zvezdom od 2:1 na stadionu u Humskoj večeras vratili na prvo mesto na tabeli i tu će prezimiti sa jednim bodom prednosti.

Zamenik kapitena Partizana Bibars Natho postigao je prvi gol za Partizan u 41. minutu iz jedanaesterca, i tako dao veliki doprinos pobedi svog tima.

I ne samo to, Partizanova pobeda je večeras označila i kraj misije Baraka Bahara na klupi Crvene zvezde, pa je i Natho (in)direktno uticao na takav epilog.

Odmah po završetku meča, Natho je izneo svoje prve utiske u izjavi za izraelski ''One'' i priznao da su mu osećanja pomešana. Srećan je, naravno, zbog pobede Partizana i svog četvrtog gola u derbijima, ali mu je žao što je rastućio svoje zemljake u Zvezdi - trenera Bahara i golmana Glazera.

''Sjajan je osećaj postići gol u derbiju, to je moj četvrti gol u beogradskom derbiju. Nema tako lepog osećaja, nažalost, naša 'luda' publika nije došla na utakmicu danas i to je pomalo poremetilo atmosferu.

Osećam bol zbog zemljaka sa druge strane, jer ih i dalje poštujem i oni su mi prijatelji, ali fudbal je fudbal i morate uzeti tri boda na terenu. Drago mi je što smo to uradili, zaslužili smo'', rekao je Natho, a prenosi ''One''.

Na kraju je kratko rezimirao učinak Partizana u ovoj polusezoni.

''Do sada smo bili na prvom mestu, prošle nedelje smo pali na drugo, ali sam tako srećan što smo se vratili na vrh. Napravićemo pauzu, skupiti snage i videti šta će biti dalje'', poručio je Natho.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke