Natho ''zreo'' za startnu postavu i u četvrtak, da li će Jović na ''hlađenje''?

Autor: Darko Mitrović
ponedeljak 26.07.2021.
00:08
Izvor: Sportske.net

Posle partije kakvu je prikazao u Novom Sadu, teško ga je vratiti na klupu?

Srdjan StevanovicStarsportphoto ©
Srdjan StevanovicStarsportphoto ©

Povezane vesti

Bibarsa Natha nije bilo među starterima u četvrtak protiv Dunajske Strede, dobio je priliku u poslednjih pola sata kada je imao jedan odličan udarac, ali je Jedlička još bolje intervenisao.

Partizan je taj meč dobio sa 1:0, a večeras je u prvenstvenom meču još ubedljivije savladao Vojvodinu u Novom Sadu rezultatom 2:0. Oba gola, i to vrlo efektna, postigao je Natho i tako stavio trenera Stanojevića na ''slatke muke'' pred revanš u Slovačkoj kada je u pitanju startna postava.

Neke dileme su već rešene večeras, s obzirom da je Lutovac odradio dobar posao na poziciji desnog beka umesto povređenog Miljkovića, dok je Popović sačuvao mrežu i jasno je da će u četvrtak i Popović i Lutovac biti u startnoj postavi. Kada je u pitanju ostatak tima, bilo je za očekivati da bude identičan kao u Beogradu, ali večeras se pojavila dilema.

Kako rekosmo na početku, Natho se igrom i golovima ozbiljno nametnuo za kontinuirani povratak u startnu postavu, ali se onda postavlja pitanje ko bi se preselio na klupu, jer i Pantić odlično igra, a sve bolji je i Jojić koji uživa puno poverenje trenera Stanojevića.

Imajući u vidu jedan detalj iz drugog poluvremena, Nemanja Jović bi mogao da bude taj igrač, s obzirom da je i pored kritika koje je dobio u četvrtak, ali i javne podrške od strane trenera Stanojevića, večeras ponovio iste greške u završnici napada, gde je opet imao nepotrebno soliranje, bez rezultata.

To je ponovo razbesnelo trenera Stanojevića, koji je na samom terenu uputio brojne kritike mladom krilnom igraču, a par minuta kasnije ga je izveo iz igre.

Zato se postavlja pitanje da li je vreme da talentovani fudbaler ode na kraće ''hlađenje'', da ozbiljnije razmisli o svojim greškama, a da Natho zauzme mesto u startnoj postavi u četvrtak, pri čemu bi Pantić morao na bok, ukoliko bi se Jović zaista preselio na klupu.

Naravno, odluka je na treneru Stanojeviću, ovo su neki prvi utisci posle meča na ''Karađorđu''.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke