Nathu dovoljno i pola sata da pokaže kakav je majstor, Partizan ubedljiv protiv ''Zmajeva''!

Autor: Darko Mitrović
subota 15.05.2021.
17:54
Izvor: Sportske.net

Partizan ne posustaje, a Voždovcu ostaje strepnja u borbi za opstanak.

Pedja Milosavljevic/STARSPORT
Pedja Milosavljevic/STARSPORT

Povezane vesti

U poslednjoj utakmici 37. kola Linglong Superlige, Partizan je danas u Humskoj savladao ekipu Voždovca rezultatom 3:0.

Crno-beli su bili bolji rival čitavim tokom meča, a prve ozbiljnije prilike počeli su da stvaraju posle deset minuta igre. Posle akcije sa Lutovcem, Lazar Marković se dva puta našao u šansi, prvi put je njegov šut izblokiran, a onda je golman Preković dobro intervenisao.

I dva minuta kasnije opet akcija Lutovca i Markovića, sada Lutovac šutira sa ivice kaznenog prostora, Preković je odbio loptu, na kraju Marković pogađa spoljni deo mreže.

Partizanova inicijativa isplatila se u 21. minutu, kada je Jojić probio po levoj strani, uputio loptu u peterac, gde je Bogdanović nespretno reagovao i poslao loptu u sopstvenu mrežu - 1:0.

Gosti su potom mogli do izjednačenja posle par grešaka golmana Popovića i odbrane Partizana, ali to nisu uspeli da iskoriste.


U nastavku, Nikola Štulić je u 59. minutu zamenio Lazara Markovića i samo nekoliko minuta kasnije mogao je da duplira prednost crno-belih. Odlično je reagovao na centaršut sa desne strane, šutirao je glavom, ali je prečka spasila goste u ovoj situciji.

A onda, 73. minut, majstorija Natha, koji je takođe nekoliko minuta ranije ušao u igru umesto Lazara Pavlovića, lepo se u kaznenom prostoru oslobodio Lasickasa, a onda sa leve strane poslao loptu u peterac, odakle je još jedan ''džoker'' sa klupe, Nemanja Jović sprovodi u mrežu - 2:0.

Tri minuta kasnije, nova prilika za Partizan, Nikola Štulić je pokušao iskosa sa desne strane, nije bio dovoljno precizan, a mogao je i da asistira Nathu u sredini, što mu je Izraelac i zamerio.

Ipak, već u 79. minutu Natho je zatresao mrežu, ovoga puta posle asistencije Zdjelara. Natho je u kaznenom prostoru zahvatio loptu glavom, delovalo je da je samo želeo da zaobiđe istrčalog golmana, ali se lopta otkotrljala u gol, uz levu stativu gola gostiju - 3:0.

Odmah zatim, trener Stanojević je na teren poslao i debitanta, 17-godišnjeg Sameda Baždara, koji je zamenio Miloša Jojića.

Sve golove pogledajte OVDE.

Standings provided by SofaScore LiveScore

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke