Navijači Mladosti oduševili Milovanovića u finalu Kupa

Autor: Beta Beta
sreda 23.05.2018.
22:49
Izvor: Beta

Mladost ostavila vrlo dobar utisak protiv Partizana u finalu, a imala je i veliku podršku navijača (i trubača)...

BETAPHOTO/BRANISLAV BOZIC/MO
BETAPHOTO/BRANISLAV BOZIC/MO

Povezane vesti

Trener Mladosti Nenad Milovanović čestitao je Partizanu na uspehu.

"Što se tiče ambijenta, bio je izvanredan u Surdulici. Svaka čast Partizanu, čestitam mu na osvajanju Kupa. Dobra utakmica u jakom ritmu, gde smo tražili poziciju ka napred iz polukontre i kontre, tako smo i poveli. Znali smo odakle nam preti najveća opasnost od Partizana, kretanje njihovih igrača bez lopte je veoma teško zaustaviti. Mi smo to u dobroj meri uspevali, nažalost primili smo dva gola iz prekida", rekao je on.

Milovanović je dodao da je njegovoj ekipi pala koncentracija kod drugog primljenog gola, kada je Saša Zdjelar bio strelac.

"Prvi je bio izvanredan gol (Marka) Jankovića preko (živog) zida, a drugi gol pad koncentracije mog igrača. Zdjelar je ove sezone dao tri, četiri gola iz prekida, vežbali smo to i obraćali pažnju i gledali, međutim bio je pad koncentracije.

Posle toga Partizan je imao dve, tri šanse kada smo se mi otvorili i izašli sa dva špica. U nadoknadi smo mogli čak i da izjednačimo. Izvanredan ambijent, zahvalan sam navijačima Mladosti, oduševljen sam kako su nas bodrili", naveo je Milovanović.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke