Navijači Napretka pisali Miškoviću, stigao odgovor!

Autor: Aleksandar Obrenović
utorak 30.12.2014.
20:55
Izvor: Sportske.net

Dosta je problema u fudbalskoj Srbiji, pa i u kruševačkom Napretku. Navijači su pisali otvoreno pismo Marku Miškoviću, a stigao je i odgovor.

Povezane vesti

Navijači Napretka, kao i velika većina navijača klubova u JSL, zabrinuti su za budućnost svog omiljenog kluba, pa su se odlučili da napišu pismo čoveku koji je najkompetentniji da im da odgovor, Marku Miškoviću.

"Budući da pomno pratimo zbivanja u našem voljenom klubu, a uvidevši da smo došli do prelomnog trenutka u sezoni, koji se da tek nazreti, jer se niko od čelnika kluba još nije obratio sportskoj javnosti i nama, navijačima, s velikim očekivanjem želimo da vam uputimo ovu poruku.

Uzimajući u obzir da se pripreme za novu poluseznu bliže, a da su i dalje aktuelna mnoga pitanja, osećamo potrebu da što pre čujemo o problemima pred kojima se naš klub nalazi, kao i put njihovih rešenja, a vi ste najkompetentniji da nas o tome izvestite.

Znajući za sve što je poslednjih godina s vašim dolaskom u klub učinjeno, verujemo da bi s vama na čelu, naš klub u budućnosti mogao mnogo više od onog što je učinio prethodnih sezona. U tome imate našu punu podršku. Za bolje sutra potrebno je da svi, ne ćuteći o svojim teškoćama i htenjima, stanemo pred branik slavnog imena našeg kluba.

FK Napredak će i dalje imati veliku podršku najodanijih navijača, koji i ovim putem žele da doprinesu da se klub ne vrati na staze neuspeha, koje mu prema imenu, navijačima i gradu, čiji je večiti ponos, ne pripadaju, već da ponovo krene putevima stare slave.

Nadamo se da ćemo zajedno pronaći izlaz iz krize i da ćemo i dalje imati iste želje - Pobede našeg kluba.

Uvek verni!

Navijači FK Napredak."
, stoji u njihovom otvorenom pismu.

Ubrzo je stigao i odgovor od Marka Miškovića.

"Dragi naši navijači,

ne postoji potreba za bilo kojom vrstom zabrinutosti, jer smo mi ljudi od dela, a ne od priče. Fudbalski klub Napredak će u prolećnom delu prvenstva biti mnogo značajniji faktor u JSL, nego što je to bio u prvom delu prvenstva. Radimo na svim poljima, i očekujemo značajna pojačanja, ali o imenima nećemo govoriti pre nego što se zaključe ugovori.

Prozivka igrača je zakazana za 10. januar, kada će stići i prva pojačanja. Nakon desetodnevne prve faze priprema ekipa se seli u Sloveniju, gde će sprovesti drugu i najbitniju fazu priprema. Pre polaska na pripreme očekujemo da će nam se priključiti i ostala pojačanja. Ono što je najbitnije, tokom ove pauze između dva dela prvenstva radili smo punom parom, a rezultate našeg rada, nadamo se, slavićemo svi zajedno u prolećnom delu sezone 2014/15.

Svim navijačima FK Napredak želim srećne predstojeće praznike i da se u novoj godini svi zajedno radujemo uspesima našeg kluba.
", piše u njegovom odgovoru navijačima.

Da li su navijači zadovoljni odgovorom?

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke