Navijači ocenili fudbalere: "Neprimetan, sa tehnikom na vi, neupotrebljiv..." (TVITOVI)

Autor: Aleksandar Obrenović
četvrtak 12.11.2020.
23:50
Izvor: Sportske.net

Evo šta su navijači imali da kažu.

Srdjan Stevanovic/Starsportphoto ©
Srdjan Stevanovic/Starsportphoto ©

Povezane vesti

Reprezentacija Srbije je poražena od Škotske nakon penala, uregularnom delu je bilo 1:1, nakon penala 4:5.

Na nesreću, Aleksandar Mitrović je bio taj koji je loše izveokazneni udarac, Maršal ga je sačekao, pogodio stranu iodbranio.

Nakon utakmice, oni koji su gledali našu reprezentaciju smatrajuuglavnom da nismo zaslužili EURO, ali da definitivno imamokvalitet, ali samo onaj individualni.

Evo nekih tvitova nakon utakmice...

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

18 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Ribar sa Save
Friday, 13.11.2020
12:13

Ljudi moji nema potrebe polemisati o penalu ili jednom konkretnom slučaju na utakmici. Uvek sam bio tog stava da igrač koji ne igra u klubu i nije standardan nema mesta u reprezentaciji. Sada ne samo da nisu trebali igrati već nisu trebali niti biti pozvani Kostić i Jović. Isto sam govorio za Mitra koji je bio jedan od najzaslužniji za plasman u Rusiju. Čovek tada bio na tribinama uopšte nije igrao u svom klubu i nije trebao pozvan biti ni u reprez. Ko kaže da Prijović koji je tada bio u životnoj formi ne bi dao više golova.
Pored Spajića koji je u životnoj formi Gudelj igra štopera. SMS se nije oznojio a selektor to ne vidi. Lazović ni blizu sjajne utakmice sa Norveškom. Ovaj put bez i jednog prodora i centaršuta. Kostić još gori.
Na poluvremenu je trebao Tumba uneti im se u face. Objasniti da nose grb svete zemlje na dresu. Da je ovo teška sramota. Izbaciti Kostića, SMS i Lazovića, uvesti Kataia, Mijata, Grujića možda i Spajića. Promeniti formaciju, uraditi nešto. Selektor mrtav, mrtva i ekipa na terenu. jednom rečju užas.
Mene bi bilo sramota prošetati ulicom nakon ovakve utakmice.

avatar
Bojan Samardzic
Friday, 13.11.2020
10:08

Mitar je bio jednostavno zatvoren, stalno je na njemu bio bar jedan igrac, a veoma cesto i dvojica. Legitimna taktika, samo sto se lako razbija kad neko drugi uleti iz drugog plana, a Mitar vezao dvojicu. Nazalost, nismo imali nikog raspolozenog za igru i zaista je ljigavo kriviti Mitra za bilo sta. Cim je usao Jovic, vidjelo se da ne mogu obojicu da ih cuvaju, a od koristi je bilo i sto je usao Mladenovic, pa je imao ko i da centrira. To nas je pokrenulo, do tad - ocajni.

avatar
Bato C.
Friday, 13.11.2020
09:20

Zaboravih da napišem još nešto što sam često pisao u sličnim situacijama zadnjih godina.
Tole je kriv za sve! Verovatno.

avatar
Bato C.
Friday, 13.11.2020
09:19

Tačno se po komentarima vidi ko za koji klub navija!
Sramite se redom

avatar
Mario21
Friday, 13.11.2020
02:55

Ovo je sramota kako su veceras igrali. Katai uneo malo zivosti ali nedovoljno. Zelje za igrom nigde... Bukvalno se zahvaliti svima, svim igracima koji su danas bili ovde zajedno sa selektorom i celim FSS. Mene je, kao gradjanina Srbije, bilo sramota sto me ovi predstavljaju.

avatar
Misosesic
Friday, 13.11.2020
01:54

Raspustiti reprezentaciju na 20 godina dok svi ovi igrači ne odu u penzije i onda krenuti ponovo od ciste nule.Nije problem to sto su ispali već njihov mentalitet pristup igri zalaganje.Pa mi se u odlučujućoj utakmici u Beogradu branimo kao da igrama protiv Njemačke a ne Škotske .Bezvoljno bezidejno kukavički pogubljeno strasno al strasno.Mi non-stop nešto "taktiziramo"ajde da vidimo da se igra napadački fudbal da se napada.Mislim da bi većini navijača bilo draže da Srbija napada i ispadne nego da se brani i ispadne.Da li postoji reprezentacija koju Srbija može napasti i kontrolisati bar 45 minuta?Antić je bio selektor ovo nakon njega sve 0 velika.

avatar
Mitita
Friday, 13.11.2020
01:41

Vidim da mnogi pljuju Mitrovica. Cinjenica da se nije video.
Meni je mnogo vise upalo u oci evidentno ne zalaganje Sergeja.
Decko kao da je placen da ne igra.

avatar
Petar Bojovic
Friday, 13.11.2020
01:20

A zasto niko ne komentarise igru SMS-a? Ocena 5,hahahaha ako je zasluzio vise od 2 onda su svi zasluzili 8, ne samo da je promašio svako dodavanje,svaki prijem,svaki dribling,nego ne potrci za protivnikom kad izgubi loptu,ne potrci kada saigrač pogresi pa da da primer ostalima,mislim da je ovo bilo najgore izdanje reprezentacije ikada,otkad znam za sebe,i da je bila najgora moguca postava koja je mogla da se postavi na teren,penali su lutrija,svakom se desi da promasi,mada nije ni promasio nego je golman odbranio,tužno,mnogo tuzno,nemam reči,ne znam da li ce ikada biti boljih dana za srpsku reprezentaciju,nadam se da gresim ali ne verujem,sportski pozdrav

avatar
gorango
Friday, 13.11.2020
01:19

Nije valjda neko vise ocekivao od Tumbe i fudbala iz doba jure?
Svi u odbranu a napad sta uradi moze da prodje jednom, ali ne moze stalno.
Nigde nemamo sredine, Mitar i Tadic odseceni, selektor to ne vidi (ili ne zna) celu utakmicu, i cao zdravo.
Zacrtao covek jedno i to je to.
Zao mi pojedinih momaka sto se vidi da su zeleli, ali objektivno, ovu utakmicu skoti fanaticno, mi bez krvi, ideje, i bilo kakvog smisla u igri.

Ne bi bilo zasluzeno da smo prosli.

avatar
nenadnenad1234
Friday, 13.11.2020
00:57

@Protonfkcz
Kad sebi das za pravo da komentarises fudbal i nekog, a u isti se ne razumes.
Kad je to Mitrovic promasio penal, pre par dana?

avatar
Stratford
Friday, 13.11.2020
10:07

Protiv Sheffield Uniteda, prije tri kola

avatar
nenadnenad1234
Friday, 13.11.2020
11:42

To nije skoro. od toga ima skoro mesec dana.
Znas ti sta znaci pre par dana?

avatar
Aleksandar Kosic
Friday, 13.11.2020
00:56

E moj Mitrovicu ti si igrac samo za druge Engleske i dosta ti je,a i to ti je mnogo.

avatar
KAJ JE TAJ PARTIZAN?
Friday, 13.11.2020
00:52

Mitrovic ce mozda biti najbolji strelac u istoriji nase reprezentacije, a da nam gotovo nijednu jedinu bitnu utakmicu nije doneo. Decko je klasican sivonja.

avatar
scofield
Friday, 13.11.2020
02:16

Od reci do reci, tako je.

avatar
svojnasvome
Friday, 13.11.2020
08:33

Jel ti zaista mislis da problem leži u penal u Mitrovica il je politika gde sve mora biti crveno belo dominira tvojom lobanjom? Taj Mitrović je odveo Srbiju na prethodno SP, npr golom u Velsu i svim preostalim tim kvalifikacijama. Ne želim da ga branim, ali mora se doći do 16 metara da bi on bio opasan, a taj penal je rezultat igre ttokompogotovo prvih 90 minuta......takvi likovi sa psihopatskim pogledom ma sve kroz prizmu crveno crno belog je i dovelo nas fudbal tu gde jeste i dok god politika bude odlučivala ko će da vodi saveza, repku i dok god bude postojao jedan klub u koji se slivaju milioni bez uspeha mi ćemo samo padati ako ima niže od ovoga, mladi takodje očaj kao nikad, rezultat rada Kokeze