Navijači OFK Beograda neće u Zaječar

Autor: Mladen Heleta
petak 19.04.2024.
23:30
Izvor: Sportske.net

Zvanično se oglasili.

Srdjan Stevanovic/Starsportphoto ©
Srdjan Stevanovic/Starsportphoto ©

Povezane vesti

Preneli smo vam juče da će OFK Beograd svoje domaće utakmice skoro pa sigurno igrati na novom stadionu u Zaječaru, a sve je izvesnije da će to biti u Super ligi Srbije, jer su "romantičari" jako blizu promocije u viši rang iz Prve lige.

Danas se zvanično oglasila i navijačka grupa ovog kluba, sa stavom da će OFK Beograd u sledećoj sezoni bodriti samo na gostujućim mečevima.

"Od sledeće godine, OFK Beograd će igrati 'domaće' utakmice na stadionu u Zaječaru, jer je naš stadion, koji je u vlasništvu Grada Beograda, u fazi raspada preko deset godina i kako je najavljeno počeće rekonstrukcija stadiona koju smo dugo čekali, što je i razlog našeg igranja u Zaječaru. Opcije igranja u Beogradu nije bilo, jer neki klubovi kreću sa renoviranjem svojih stadiona, a isto tako neki klubovi koji jednostavno nisu mogli, ili želeli da izađu u susret. Grad Beograd je glavni krivac za zapostavljanje Omladinskog stadiona, jer su u interesu oduvek bili samo Partizan i Zvezda", poruka je navijača OFK Beograda.

Odluka navijačke grupe i Kluba prijatelja OFK Beograda, kako stoji u saopštenju, ima jednoglasni sadržaj.

"Dok se ne vratimo na naš stadion, nećemo organizovano pratiti 'domaće' utakmice, već ćemo ići samo na gostovanja. A mi ćemo se nikad složnije boriti da se to ostvari, kao što smo se i izborili prethodnih godina da sačuvamo klub od gašenja. U nadi da će država, kao i Grad Beograd, započeti obećanu rekonstrukciju što pre, jer bi sramota bila da razni klubovi bez trunke istorije dobijaju nove stadione, a da veliki OFK Beograd, polufinalista Kupa pobednika kupova igra na oronulom Omladinskom stadionu", navode navijači beogradske ekipe.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

1 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
qubi
Saturday, 20.04.2024
07:15

U vise milionskom gradu...njih 50!ej ali 50...i oni ce tu neato...pa u Boru vas necev.vi cete tu nesto....kockarski klub!