Navijači Partizana mogu da odahnu, kapiten spreman za Zvezdu!

Autor: Ivan Cvetković
utorak 05.03.2024.
14:15
Izvor: Sportske.net, Telegraf

Svetozar Marković se vraća u ekipu posle kraće pauze.

Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©
Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©

Povezane vesti

Partizan predstojećeg vikenda očekuje 172. Večiti derbi protiv Crvene zvezde, a u meč na stadionu Rajko Mitić ući će značajno ojačan u odnosu na utakmicu za Železničarem iz Pančeva.

Kapiten "crno-belih" Svetozar Marković će posle nekoliko dana treninga po posebnom programu od sutra nastaviti pun trenažni proces sa ostatkom ekipe i biće spreman za derbi, prenosi Telegraf.

Marković je još krajem protekle radne sedmice odradio snimak spornog kolena magnetnom rezonancom i na njemu je utvrđeno da ne postoji nikakvo oštećenje, već da se pojavio mali otok koji je stvarao bol.

Zato je trener Partizana Igor Duljaj odlučio da da Marković propusti utakmicu protiv Železničara, nakon čega je kapiten ekipe trenirao po posebnom programu.

Marković je odmah podvrgnut snimanju, potom i adekvatnim terapijama i vežbama pod nadzorom trenera Andreja Milutinovića, koje su posle vikenda donele odličan efekat na igrača - otok i bol kolena su nestali, ali je odlučeno da se sa terapijom oporavkom nastavi i prva dva dana tekuće sedmice kako bi igrač od srede nesmetano trenirao.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke