Navijači Vojvodine ''grme'' na sudiju, a šta Bandović kaže o spornoj situaciji?

Autor: Darko Mitrović
utorak 02.04.2024.
22:00
Izvor: Sportske.net

To pitanje je bilo neizbežno posle meča.

2024 Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©
2024 Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©

Povezane vesti

Vojvodina je večeras u vrlo zanimljivom meču remizirala na svom terenu sa Čukaričkim (1:1), ali u vazduhu je ostalo da lebdi pitanje kako bi se ovaj meč završio da je sudija Živković isključio štopera gostujućeg tima Vukašina Jovanovića u 32. minutu.

Jovanović je tada kao poslednji igrač odbrane s leđa odgurnuo Vukana Savićevića, ali kada se očekivalo njegovo isključenje, sudija mu je pokazao samo žuti karton, na zaprepašćenje navijača Vojvodine.

Posle meča novinari su zatražili komentar i od trenera Vojvodine Božidara Bandovića.

''Kao trener uvek gledam svoj tim i ne želim da komentarišem suđenje. Mogu samo jednu stvar da kažem, niko nam do sada nije pomogao, sve što smo uradili, uradili smo zahvaljujući isključivo našoj igri, atmosferi. Da li sam zadovoljan? Nisam zadovoljan, ali moram da se koncetrišem na svoje igrače i na svoj tim i da ih pripremim da igraju što bolje, jer je to moja odgovornost'', izjavio je Bandović.

Kada je sama utakmica generalno u pitanju, Bandović ima razloga za zadovoljstvo.

''Čestitam svojim igračima zato što su se borili i dali sve od sebe do poslednjeg trenutka. Takođe, želim da se zahvalim i navijačima i mnogo mi je žao što im nismo poklonili pobedu. Dominirali smo, igrali smo bolje u presingu, popravili smo se i kontrolisali utakmicu i falio je samo taj pobedonosni gol. 

Čukarički je takođe bio opasan u jednoj ili dve situacije, ali to je bilo i očekivano, jer sam rekao da je u pitanju veoma kvalitetan tim. Ali, prezadovoljan sam našom igrom i energijom, sve vreme smo išli samo na pobedu i ako ovako nastavimo, doći će rezultati. Još jednom čestitam svojim igračima, okrećemo se novoj utakmici, koja je već za četiri dana'', istakao je trener Vojvodine.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke