Navijači Zvezde zovu: "Neka pomoćni teren bude premali!"

Autor: Aleksandar Obrenović
petak 17.08.2018.
23:17
Izvor: Sportske.net

Kao što se i očekivalo, navijači Crvene zvezde pružiće veliku podršku igračima pred važan duel.

Sportske.net/Nikola Miloradović
Sportske.net/Nikola Miloradović

Povezane vesti

Crvena zvezda igra svoj prvi meč plej-ofa kvalifikacija za Ligu šampiona protiv Salcburga u utorak, a meč će biti odigran na stadionu Rajko Mitić bez prisustva publike zbog poslednje odluke UEFA.

Naravno, podrška igračima Crvene zvezde je neizostavna, pa će tako navijači ovog kluba organizovati navijanje i podršku na treningu pred tu utakmicu.

Evo šta piše u pozivu navijača Crvene zvezde koji su nam prosledili iz kluba:

"Delije pozivaju sve navijače Crvene Zvezde da u ponedeljak, od 19 časova dođu na pomoćni stadion ispod Severne tribine gde će se održati trening naših igrača pred utakmcu sa Salzburgom. Želimo da ohrabrimo naše igrače pred meč decenije, kao i da svojom pesmom i podrškom bez pirotehnike bilo kakve, pokažemo igračima koliko nam je žao što propušatmo ovaj meč, i što će biti uskraćeni za našu podršku! Neka pomoćni teren bude premali za sve koji žele da iskažu pre svega zahvalnost našim igračima za sve urađeno do sada, a onda iskažu i podršku koja im je svakako potrebna pred meč u utorak! Početak treninga je u 19 i 30.
...MI ZA ZVEZDU ŽIVIMO..
."


Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

6 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Pixi GOOL iz kornera
Saturday, 18.08.2018
20:10

Za ovu kaznu su krive vodje navijaca koji potenciraju politicka skandiranja i politicke parole na severnoj tribini. Dozovite se vi pameti i sve ce biti u redu.

avatar
Miloš Buščinski
Saturday, 18.08.2018
09:20

A video-bim,da Beograd navija ?

avatar
Sale1389
Saturday, 18.08.2018
08:14

Kasno vam je to. Bio sam na sve jednoj utakmici evrope u prosloj sezoni, na sjeveru, ni jednom nisu stepenice bile slobodne. Protiv Arsenala nije bilo moguce ni uci pola sata prije utakmice. Protiv Kelna i CSKA-a bilo je 2 covjeka na 1 stolicu. Ja stojim i covjek iza mene stoji na mojoj stolici. Dok god je tako i ne treba da ima navijace. Kada svom klubu zelis lose i ne treba da budes na stadionu. Toliko od mene.

avatar
Michael Tadic
Saturday, 18.08.2018
07:53

Pa da tu im je i mesto , pravi navijači će zbog njih morati pred tv , licemerje do bola, Zvezda izgubila bar 500.000 eur prihod, normalni ljudi sede kući zbog ovakvih koji saopštenja pišu, prava stvar

avatar
barbaroga
Friday, 17.08.2018
23:35

Bilo bi im bolje da su porucili da se primereno ponasa na stadionu umesto sto saopstavaju ovakve gluposti. Cuj: "Neka pomocni teren bude premali" ..... Smejurija.

avatar
Karoserija
Saturday, 18.08.2018
10:34

Apsolutno si u pravu. Ja navijam za Zvezdu, ali ovi sto su ti dislajkovali, to su kao neki Zvezdasi, ne znam zasto im je tesko da skapiraju....