Navijačima uslišene molbe, Vučelić i Vazura pred odlaskom iz Partizana!?

Autor: Ivan Cvetković
petak 10.03.2023.
12:04
Izvor: Sportske.net, Kurir

Partizan se nalazi u rezultatskoj i organizacionoj krizi što je vidljivo u praktično svakom aspektu rada u Humskoj.

Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©
Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©

Povezane vesti

Ceh bi, posle mnogo trenera, uskoro mogli da plate i aktuelni čelnici kluba.

Kako prenosi Kurir, uprava kluba na čelu sa predsednikom Miloradom Vučelićem i generalnim direktorom Milošem Vazurom je pred odlaskom iz Partizana.

Na nedavno održanom Upravnom odboru Milorad Vučelić ponudio je ostavku i objasnio rukovodstvu kluba da je spreman da se povuče.

Međutim, članovi uprave su to odbili i praktično prolongirali njegovu odluku do skupštine kluba, čija bi vanredna sednica trebalo da bude održana ovog meseca, mada tačan datum još nije preciziran, navodi isti izvor.

Skupština FK Partizan ima 41 delegata, od kojih su neki aktivno uključeni u rad kluba poput trenera Igora Duljaja, sportskog direktora Ivice Kralja, njegovog prethodnika Ivice Ilieva, zatim i direktor omladinske škole Vanja Radinović...

O novom predsedniku Partizana se govori praktično već godinama, u prvom planu našao se predsednik košarkaškog kluba Ostoja Mijailović, a stidljivo se spominjao i legendardni fudbaler Partizana Predrag Mijatović.

Proslavljeni as trenutno živi u Španiji, isticao je da bi rado pomogao klubu, ali bez zvanične uloge u njemu...

U slučaju odlaska vladajuće garniture, naslednika bi čekao veoma težak posao...

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

1 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Колатерална Штета
Friday, 10.03.2023
12:58

Mijatović predsednik kluba. Branko Milutinović generalni direktor, a mogu i da se obrnu, još negde da se smesti i Danko Lazović. Sportski direktor Ivan Tomić ili Savo Milošević i trener samo jedna opcija - Marko Nikolić. Sa ovim ljudima, Partizan bi prosperirao za maks 2 godine jer je trenutno u mulju do guše.