"Navijam za Zvezdu, ali želim da ih izbacimo!"

Autor: Nemanja Janošev
sreda 21.09.2022.
13:03
Izvor: Sportske.net

Najbolji strelac Mačve je ambiciozan.

Foto: Darko Đorđević
Foto: Darko Đorđević

Povezane vesti

Fudbaler Mačve Luka Pejović rekao je da je srećan što je njegovu ekipu žreb u Kupu Srbije spojio sa Crvenom zvezdom, klubom za koji navija od malena.

Prvoligaš je dobio spektakl. U Šabac u okviru šesnaestine finala Kupa Srbije stiže Crvena zvezda, što će za klub i navijače biti prilika da uživaju u pravoj fudbalskoj predstavi. 

Najbolji strelac Mačve Luka Pejović otkrio je za "Telegraf" reakcije svih u klubu nakon saznanja da u Šabac dolazi aktuelni prvak zemlje.

"Bilo je svakakvih reakcija, ali su preovladale one pozitivne. Biće to nagrada za nas, ali i za publiku koja će opet imati priliku da u svom gradu gleda meč protiv Zvezde", kazao je Pejović.

Usput, on je veliki navijač crveno-belih i to ne krije. Ali, to ne znači da neće dati sve od sebe da ih izbaci iz takmičenja te ponovi uspeh generacije od pre četiri godine.

"Da, navijam za Crvenu zvezdu praktično od rođenja. Od malih nogu sam naučen da volim Mačvu i Crvenu zvezdu, tako da mi je to samo dodatni motiv da dam sve od sebe i da odigram što bolje, a ko zna, možda i da ponovimo uspeh od pre četiri godine i opet izbacimo Zvezdu iz Kupa", naveo je Pejović.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke