Nazivali ga i "prevarom" - Holanđanin nam otkrio najveću manu Kvinsija Meniga, ali i koliko je brz!

Autor: Aleksandar Obrenović
četvrtak 02.09.2021.
17:00
Izvor: Sportske.net

Neverovatnom brzinom sve može da nadoknadi.

Screenshot/YouTube/FK Partizan Beograd
Screenshot/YouTube/FK Partizan Beograd

Povezane vesti

Za mnoge, najveće pojačanje Partizana jeste Kvinsi Menig, fudbaler koji je ponikao u školi Ajaksa i koji je prošao sve mlađe kategorije reprezentacije Holandije. 

Ovaj igrač rođen 1995. godine dolazi iz Tventea gde mu je isticao ugovor za godinu dana i kako su istakli u tom klubu, morali su da misle i na finansije. 

Kako bismo saznali više o Kvinsiju Menigu, novom pojačanju Partizana, kontaktirali smo našeg holandskog kolegu koji je veoma dobro upućen u dešavanja u Tventeu.

"Veoma, veoma je brz i tehnički nadaren igrač. Ima dobar dribling. Postigao je osam golova prošle sezone, dva protiv Ajaksa, nije to loše, ipak je to njegov bivši klub. Što se tiče slabosti, njegova vizija je slaba. Prošle sezone je imao samo dve asistencije, to nije dovoljno za jednog krilnog igrača", rekao nam je Leon ten Vorde, novinar koji je veoma blizak Tventeu i koji prati taj klub godinama unazad. 

Bilo je dosta pohvala na njegov račun, jasno je da Stanojević vrlo dobro zna njegove kvalitete i zašto ga je doveo u Partizan, ali bilo je i kritika, posebno se to može zaključiti kopajući po forumu navijača Oldam Atletika, kluba u kom je igrao u sezoni 2017/18. 

On je u tom klubu odigrao svega 14 utakmica, ali imajući u vidu da je igrao treću ligu Engleske, imao je nenormalno visoku platu (11 hiljada funti nedeljno) pa su navijači od samog starta bili ljuti na upravu, čak su ga nazivali i "prevarom". 

Naravno da se ne radi o nikakvoj "prevari", dokazao je to igrajući za Tvente, a nadamo se da će to dokazati igrajući bitnu ulogu u ekipi Partizana. 

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke