Ne jedan, već dvojica Nikolića potpisala za Vojvodinu!

Autor: Milovan Longinov
sreda 15.06.2022.
10:33
Izvor: Sportske.net, fkvojvodina.rs

Nova pojačanja "stare dame".

fkvojvodina.rs
fkvojvodina.rs

Povezane vesti

Fudbalski klub Vojvodina od danas ima dvojicu novih članova, a to su – Nemanja Nikolić i Uroš Nikolić.

Nemanja Nikolić je već nastupao za Vošu u sezoni 2019/20, a u karijeri je nastupao za Grbalj, Rostov, Aktobe, subotički Spartak, Partizan, Al-Rid i Tobol. On ima 29 godina igra na poziciji centralnog napadača i potpisao je ugovor do juna 2024.

"U razgovoru sa predsednikom, sportskim direktorom i trenerom mogao sam da shvatim da Voša ima najveće moguće ambicije, a to je izlazak u Evropu. U prošloj sezoni Voša nije uspela da ostvari ciljeve, imala je neočekivane rezultate i ja se nadam da će ova sezona biti mnogo uspešnija. Verujem da će tim biti jači i da će Vojvodina biti konkurent i u borbi za titulu", izjavio je Nemanja Nikolić za sajt kluba.

Uroš Nikolić igra na poziciji ofanzivnog veznog, ima 28 godina, a u Vošu stiže kao slobodan igrač, pošto je raskinuo ugovor sa Makabijem iz Tel Aviva. Prethodno je igrao za Dinamo Minsk, Jagodinu i Videoton. Sa Vošom je takođe potpisao ugovor na dve sezone.

"Očekivanja su velika jer je i projekat takav, sa najvišim ciljevima. Trenera Rastavca poznajem veoma dobro, konačno su nam se poklopile kockice da sarađujemo. Želimo da zauzmemo što viši plasman na tabeli i da osiguramo Evropu.Za početak je važno da se što pre uigramo, siguran sam da imamo odličnu ekipu, ali idemo utakmicu po utakmicu", rekao je Uroš Nikolić.

Pre Nemanje i Uroša Nikolića, novi članovi ekipe Milana Rastavca postali su Radomir Milosavljević, Iv Baraje, dok se sa pozajmice iz Mladosti GAT vratio Milan Vidakov.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke