Ne pomaže ni novi trener, peti poraz Voše, Čuka slavila posle preokreta!

Autor: Milovan Longinov
subota 19.03.2022.
19:51
Izvor: Sportske.net

Nova velika pobeda Čukaričkog.

Beta/BranislavBožić/Ev
Beta/BranislavBožić/Ev

Povezane vesti

Fudbaleri Vojvodine izgubili su od ekipe Čukaričkog rezultatom 1:2 u 28. kolu Super lige Srbije. 

Vojvodina je povela golom Matića u 27. minutu iz penala, a strelci za Čukarički bili su Ndiaje u 51. i Rakonjac u 78. minutu. 

Ovo je bio debi novog trenera Vojvodine Dragana Radojičića, koji je napravio jednu značajnu promenu u taktici, pošto je Vukadinović počeo kao levo krilo, dok je na njegovom mestu po desnoj strani igrao Vukčević.

U 26. minutu sudija je dosudio penal za Vojvodinu, nakon što je centaršut Lazarevića sa desnog boka rukom zaustavio Mijailović. Odgovornost je preuzeo Matić koji je šutirao po sredini gola za vođstvo Vojvodine.

Čukarički je ofanzivno krenuo i u drugom poluvremenu i u 51. minutu došao je do izjednačenja. Čolović je prošao po levom boku i centrirao, Rakonjac je zakačio loptu glavom, a na drugoj stativi sačekao ju je Ndiaje i pogodio suprotan ugao za 1:1. 

U 78. minutu Čukarički je preokrenuo golom Rakonjca. Janković je prošao po levom krilu i centrirao, a napadač Čukaričkog je bio najviši u skoku za 1:2.  

Voša je posle primljenog gola krenula u ofanzivu, a u 84. umalo je Đorđević pogodio za 2:2. Nakon Lazarevićevog prekida, levi bek Voše je ostao sam na drugoj stativi, ali ga je Stevanović izblokirao u poslednjem trenutku. 

Do kraja, nije bilo promene rezultata, Čukarički je potvrdio da je trenutno najbolji tim Super lige posle Crvene zvezde i Partizana. 

Čuka je treća sa 52 boda, dok je Voša sada pala na čak sedmo mesto sa 36 bodova.

Пласман обезедио SofaScore LiveScore

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke