Nedimović: "Svi očekuju da razbiješ Bugarsku 5:0, ali pritisak je bio veliki"

Autor: Sportske Net
ponedeljak 20.11.2023.
10:15
Izvor: Sportske.net

Analizirao je potpredsednik Fudblaskog saveza Srbije plasman na EURO 2024.

Pedja Milosavljevic/STARSPORT
Pedja Milosavljevic/STARSPORT

Povezane vesti

Potpredsednik Fudbalskog saveza Srbije Branislav Nedimović, govorio je o plasmanu Srbije na Evropsko prvenstvno, istakavši da je srpski tim na jučerašnjem meču sa Bugarskom bio pod velikim stresom. 

"Šta ima lepše kada posle 24 godine vežete dva velika takmičenja, posle Svetskog prvenstva u Kataru, izborili smo učešće direktno bez baraža na Evropsko prvenstvo. Jedan fantastičan uspeh, velika stvar. Svi mi imamo neke svoje poglede, ali fakti su da smo mi tamo", rekao je Nedimović gostujući na "TV Prva".

Srbija je odigrala nerešeno juče sa Bugarskom u Leskovcu 2:2. 

"Čestitam selektoru, igračima. Oni su toliko želeli da se plasiraju. Mogli smo da pobedimo Bugarsku, ali pritisak je bio veliki. Bila je potpuno nova situacija, novi stadion. Svi očekuju da razbiješ Bugarsku 5:0, a danas svi igraju fudbal. Sportski sektor će sve analizirati što se dešavalo, da li smo negde grešili ili nismo. Vidi se da imamo malu krizu u igri, ali to se sve prevaziđe, to je normalno. Ono što je dobro mi smo juče igrali u Leskovcu, fantastična atmosfera", rekao je potpredsednik FSS.

Grupe na EP će se znati 2. decembra kada je zakazan žreb u Hamburgu. 

"Očekujem da nas sreća pogleda na žrebu. Važno je da smo na EP posle 24. godin. Mi ćemo dati sve od sebe da baza bude dobra, ada igrači budu zdravi i da pokušamo još jednom grupnu fazu. Plasman je veliki uspeh sma po sebi. četsitiam i sleketoru i igračima", rekao je Nedimović.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke