Nefči - Demonstracija nemoći!

Autor: Mihajlo Vidojević
četvrtak 28.08.2014.
20:33
Izvor: Sportske.net

Fudbaleri Partizana vraćaju se iz Bakua uzdignutih ruku zahvaljujući zasluženoj pobedi nad Nefčijem a fudbalere azerbejdžanskog tima trebalo bi da bude sramota kako su se poneli u revanšu.

partizan.rs
partizan.rs

Povezane vesti

Osudili smo pre dve godine nemile scene koje smo videli tokom meča Partizana i Nefčija u Beogradu i pozivali pre prošlonedeljnog susreta na sportski obračun dveju ekipa, ali to očito nije pomoglo.

Prvi susret u Beogradu protekao je u dobroj atmosferi, ako se ne računaju skandiranja navijača Partizana upućena Saši Stamenkoviću.

Što se tiče terena, fudbaleri Nefčija imali su sve uslove da igraju i bore se za povoljan rezultat a u uzvratnoj utakmici pokazali su da nemaju u sebi ništa sportsko.

Ne računajući jučerašnje ispade navijača i katastrofalan teren koji je dočekao crno-bele u Bakuu, fudbaleri Partizana večeras su na terenu služili igračima Nefčija za iskaljivanje besa usled nemoći.

Zvanična statistika UEFA kaže da je nad fudbalerima Partizana načinjeno 17 prekršaja što nije velika razlika u odnosu na 12 koliko su načinili izabranici Marka Nikolića.

Ipak, ako se uzme u obzir način na koji su fudbaleri Nefčija startovali na igrače Partizana sreća je što niko od fudbalera kluba iz Humske nije završio utakmicu u Urgentnom centru.

Kada se svemu doda i obračun nakon drugog primljenog gola, dolazimo do zaključka da je Partizan izvojevao važnu pobedu u nefudbalskim uslovima a na UEFA je da odluči da li je ovakvim timovima mesto u Evropi.

Nemile scene sa kraja meča pogledajte OVDE!

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke