Neizvesnost oko Kataija, šta se dešava?

Autor: Darko Mitrović
ponedeljak 30.11.2020.
16:17
Izvor: Sportske.net, telegraf.rs

Zvezdina ''desetka'' van terena još od utakmice za reprezentaciju protiv Škotske, neizvesnost oko povratka i dalje traje.

© Pedja Milosavljevic / STARSPORT
© Pedja Milosavljevic / STARSPORT

Povezane vesti

Kako sada stvari stoje, Aleksandar Katai neće moći da pomogne svojim saigračima u utakmici protiv Hofenhajma u četvrtak, u okviru petog kola Lige Evrope.

On je protiv Škotske doživeo povredu mišića, ali kako ovog popodneva prenosi ''Telegraf'', to nije jedini problem sa kojim se suočio ovih dana.

Pomenuti izvor navodi da Katai u poslednjih nekolio dana često oseća umor, zbog čega je podvrgnut dodatnim lekarskim ispitivanjima, ali dosadašnje analize nisu pokazale zbog čega se to dešava. Zato će, kako bi se izbegao bilo kakav rizik, Katai biti podvrgnut dodatnim lekarskim pregledima, pa nije realno očekivati da u četvrtak nastupi protiv Hofenhajma na ''Rajku Mitiću''.

Posle tih dodatnih analiza očekuje se procena kada bi Katai mogao da se vrati na teren, ali s obzirom da je Crvena zvezda praktično obezbedila evropsko proleće i da u domaćem prvenstvu i dalje ima ubedljivu prednost, trener Dejan Stanković nema razloga da bilo šta rizikuje sa Kataijem. Zvezda je u Gentu pokazala da i bez Kataija može da realizuje zacrtane ciljeve, a u narednih petnaestak dana do kraja jesenje polusezone crveno-bele očekuje ipak lakši deo posla.
-
Baner


Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

3 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Popay
Wednesday, 02.12.2020
17:54

Kažu ovako:
https://www.republika.rs/sport/fudbal/244952/panika-zvezdi-stankovicevoj-glavnoj-uzdanici-nije-dobro

avatar
Horhe Kampos
Wednesday, 02.12.2020
08:48

Можда осећа умор зато што је неспреман???

avatar
Dr fudbala Miloje
Tuesday, 01.12.2020
08:15

Имамо ми и Гавру.