Neizvesnost u veznom redu, Zvezda oslabljena protiv Radničkog?

Autor: Darko Mitrović
petak 06.05.2022.
19:02
Izvor: Beta

Večeras će slika biti nešto jasnija.

Pedja Milosavljevic/STARSPORT/2022
Pedja Milosavljevic/STARSPORT/2022

Povezane vesti

Trener fudbalera Crvene zvezde Dejan Stanković izjavio je danas da njegov tim mora da bude skoncentrisan svih 90 minuta na meču protiv niškog Radničkog.

"Kada nam dolazi ekipa koja nema takmičarski motiv, može da bude izuzetno opasna. Pričali smo o prethodna dva meča koje smo odigrali sa Radničkim na našem terenu, i gde smo stvorili dosta šansi, ali ih nismo realizovali", izjavio je Stanković, a preneo klub.

Stanković je dodao i da su se ti "promašaji vratili na gostovanju u Nišu", kada je Zvezda ubedljivo slavila.

"Očekujem jak defanzivan blok, tranziciju, kontru i polukontru. Moramo biti spremni i skoncentrisani svih 90 minuta", rekao je on.

Trener Zvezde je rekao da još uvek nije siguran da li će Ivanić i Sanogo moći sutra da zaigraju.

"Ivanić je preskočio samo jedan takmičarski meč. Danas imamo trening i videćemo šta je sa njim. Sanogo je dva dana imao temperaturu, ali se nadam da će danas raditi sa ekipom. Videćemo kako se osećaju, i na osnovu toga doneti odluku", izjavio je Stanković.

Stanković smatra i da se "napredak vidi kod svih u timu" i da on kao "mlad trener" oseća "privilegiju i ponos" što radi u Crvenoj zvezdi.

"Imam iza sebe stabilan klub, fenomenalan stručni štab i momke koji su iz dana u dan sve bolji. Jedan sklop i jedna celina, koja obećava i za budućnost", rekao je trener crveno-belih.

Stanković se osvrnuo i na partije koje pruža Aleksandar Katai i rekao da je on igrač "na kog može uvek da se osloni" i da "radi za ekipu svih 90 minuta". Stanković je dodao i da smatra da Katai "zaslužuje da ponese titulu najboljeg igrača lige".

Fudbaleri Crvene zvezde sutra od 17 časova na svom terenu dočekuju niški Radnički u okviru petog kola plej-ofa Super lige Srbije.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke