"Neka bude jedan razlike za Zvezdu!"

Autor: Sportske Net
četvrtak 19.09.2024.
14:00
Izvor: Sportske.net

Večeras igraju crveno-beli u 18.45.

STARSPORT photo Belgrade Serbia
STARSPORT photo Belgrade Serbia

Povezane vesti

Legendardni fudbaler Crvene zvezde Miloš Šestić govorio je za "Sport klub" o današnjoj velikoj i prvoj utakmici crveno-belih ove sezone u Ligi šampiona. Protivnik je Benfika, na "Marakani". 

"Moje vreme je bilo i prošlo, da vidimo šta će da ostvari ova nova ekipa, usput i da naglasim da generacija kojoj sam pripadao nije bila dovoljno poštovana, iako su u svakom trenu petorica, šestorica momaka mogli da odluče utakmicu, vredeli smo mnogo, ponosno ističem. Nema više tog fudbalskog šmeka, sve se svodi na to šta će da uradi jedan, eventualno dvojica fudbalera", istakao je bivši fudbaler, pa se osvrnuo i na novi tim crveno-belih.

"Novo vreme, novi ljudi. Zvezda odskače, snalazi se, oformila je sastav koji obećava, što mi daje za pravo da ni pod razno ne dovodim Milojevićeve izabranike u podređen položaj pred dvoboj sa Benfikom, iako sam svestan vrednosti portugalskog sastava. Jednostavno, dopada mi se nova Zvezda i zato sam uveren da može da se nosi sa današnjim gostom. Pojačanja su po meri, doskorašnji Štutgartov špic je značajan dobitak, pohvale zaslužuju i njegovi letošnji prethodnici, uz njih su i srpski igrači, Ivanić, Radonjić, Spajić, ne zaboravlljam ni Mimovića, koji je posle jedne blede partije uspeo da se digne i sad predstavlja neizostavnog prvpotimca. Samo napred“, kazao je Šestić. 

Istakao je da ni nerešen rezultat ne bi bio loš ishod večerašnjeg meča, ali da je pobeda ipak mnogo važnija.

"Njoj se nadam, neka bude jedan razlike za Zvezdu!“, podvukao je Šestić, pa dodao:

"Srećno, Zvezdo, možeš ti to“. 

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke