Neka čeka Zvezda - Ovo je Cvetkovićeva želja?

Autor: Darko Mitrović
utorak 02.07.2024.
17:00
Izvor: Sportske.net

Njegov transfer se dugo najavljuje, ali...

© 2024 Pedja Milosavljevic / STARSPORT
© 2024 Pedja Milosavljevic / STARSPORT

Povezane vesti

Talentovani napadač Čukaričkog i omladinski reprezentativac Srbije Mihajlo Cvetković je prošle sezone definitivno skrenuo pažnju na sebe.

Iako još nije punoletan, on je u prošloj sezoni upisao čak 35 nastupa u dresu ''brđana'', postigao devet golova, uz četiri asistencije.

Na ''Transfermarktu'' se njegova procenjena tržišta vrednost naglo uvećala sa 500.000 evra u septembru prošle godine, do aktuelnih 1.7 miliona evra, a uporedo s tim je izazvao i interesovanje većih klubova za njegove usluge.

Ioak, najčešće se pominjalo Zvezdino intetesovanje i u jednom trenutku je izgledalo da je njegov transfer na ''Marakanu'' maltene gotova stvar.

Ipak, izgleda da će Zvezda morati još da sačeka.

''Najgore je kad nedostaje taj potpis. Mihajlo Cvetković je dobar momak, dobar igrač, dobro dete. Njegova i želja porodice je da ostane ovde do januara kad puni 18 godina, a potom ćemo videti. 

Da li Zvezda, da li Evropa, da li nešto treće. Samo da je zdrav, to je najbitnije. Već je imao dve šanse protiv Celja, krenuće, polako…'', izjavio je sportski direktor Čukaričkog Vladimir Matijašević, a preneo klupski sajt.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke